Home Paranormal-Spiritualitate Internetul e malefic? Căci “www” înseamnă numărul Fiarei din Biblie, 666…

Internetul e malefic? Căci “www” înseamnă numărul Fiarei din Biblie, 666…

914

Windows 666“www” este un acronim al cuvintelor din limba engleză world wide web şi este folosit ca prefix sau ca prima reprezentare al unui nume de domeniu de Internet, ca de exemplu, www.lovendal.net.

Cât priveşte, “numărul Fiarei” din Biblie, 666, acesta apare în Apocalipsa lui Ioan (13:18): “Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase”.

Ce legătură există între www şi 666? Una cât se poate de interesantă. În limba ebraică, una din limbile în care a fost scrisă Biblia, “666” apare scris ca “www”. Alfabetul ebraic nu are caractere separate pentru litere şi cifre, literele fiind folosite şi ca cifre. Echivalentul “w” din limba engleză este în ebraică “vav” sau “waw”. Valoarea numerică a lui “vav” este 6. Aşadar, transcrierea englezescului “www” în ebraică ar fi “vav vav vav” care numeric ar însemna “666”! Aşadar, Internetul înseamnă numărul Fiarei, adică diavolul?

alfabetul ebraic

Continuarea articolului AICI: https://www.lovendal.ro/wp52/internetul-e-malefic-partea-2-si-totusi-numarul-fiarei-666-nu-are-treaba-cu-internetul/

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro
Ati oprit publicitatea pentru site-ul lovendal.ro!!!

Am detectat ca folositi un \"Blocant de publicitate\". Va rugam sa ne sprijiniti munca, dezactivand pentru site-ul lovendal.ro acest blocant. Va multumim!

Refresh