Un bărbat din Mexic a fost vizitat de un extraterestru din constelaţia Orionului, care i-a spus: „Nu sunt Dumnezeu, sunt om ca şi tine…”


Raymundo Corona, un fermier din Mexic, a construit o piramidă aztecă, înaltă de 7 metri în mijlocul deșertului, la 74 km de granița dintre Mexic și SUA. Când oamenii l-au întrebat de ce a construit o piramidă în deșert, el a răspuns că pur și simplu a urmat instrucțiunile unui extraterestru care l-a vizitat acum peste trei decenii.

Vorbind cu un ziar local, Corona a descris extraterestrul ca o fiinţă înaltă cu ochii de culoarea mierii de albine și păr alb, şi care purta numele de Herulayka. Aparent, el ar fi venit dintr-o planetă numită Nefilin, despre care Corona spune că este de 20 de ori mai mare decât Pământul și se află în constelația Orionului.

Fermierul mexican a adăugat că Herulayka l-a avertizat că va fi considerat de ceilalţi ca fiind nebun sau drogat dacă va construi vreodată piramida, dar convingerea lui a fost atât de puternică încât el a fost foarte determinat în construirea piramidei.

Extraterestrul l-ar fi vizitat în 1984, când fermierul avea 33 de ani. Soția lui era însărcinată în acele vremuri, trebuind să-i nască fetița, atunci când l-a văzut pentru prima oară pe extraterestru în visele sale. Câteva nopți mai târziu, el a auzit o bătătură la ușa sa, acolo aflându-se extraterestrul din vise. Corona s-a speriat și a luat-o la fugă, dar apoi și-a recăpătat liniștea și s-a întors acasă.

El a crezut că creatura ciudată ar putea fi Dumnezeu, dar extraterestrul, simțindu-i gândurile, i-ar fi răspuns: „Nu sunt Dumnezeu, sunt un om ca şi tine, sunt la fel de important ca şi tine”.

Apoi, extraterestrul i-a spus să construiască un templu. „Mi-a spus să construiesc templul sub forma unei piramide”, a explicat Corona. „Când l-am întrebat de ce trebuia să fie sub forma unei piramide, el mi-a spus că ar trebui să fie ca și credința mea, ceva ce vânturile și furtunile nu l-ar putea mișca și mereu îndreptat în sus”.

„Mi-a spus că a venit din constelația lui Orion, dintr-un loc numit Nefilin, care este de 20 de ori mai mare decât Pământul, unde extratereştrii sunt asemănători cu ființele umane”, a adăugat el. „Era un om înalt, cu ochii de culoarea mierii de albine și păr alb. Era desculț și purta o tunică legată de o funie”.

Extraterestrul l-a avertizat pe Corona că această construire a templului nu ar fi o treabă ușoară, spunându-i: „Mulți oameni vor râde de tine și vor spune că a fost un act de nebunie sau ceva făcut sub impuls drogurilor sau la beţie”. Extraterestrul a mai spus, de asemenea, că oamenii își distrug propria planetă, când ar trebui să o apere ca pe propriul copil.

Construirea unui templu sub forma unei piramide nu a fost o sarcină ușoară, mai ales pentru Corona, care a studiat doar şase clase. A trebuit să facă mai multe calcule matematice care depășesc cu mult înțelegerea lui și, până în prezent, nu are nicio idee despre cum a reușit să o facă. El crede doar că toată cunoașterea a fost încorporată în sistemul său genetic, pe care a reuşit să-l acceseze.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): vanguardia.com.mx


Lasă un comentariu