Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Oamenii de ştiinţă au constatat că teleportarea cuantică se aseamănă cu tehnicile de magie neagră vodoo

187

blankTransmiterea instantanee a informaţiei este posibilă prin ceea ce se numeşte „teleportarea cuantică.” În revista “Science”, a apărut un articol despre acest fenomen, intitulat „Pentru a transmite informaţia, fizicienii apelează la voodoo-ul cuantic”, în care scriitorul de ştiinţă Gary Tatibes scria:

„Există un domeniu al fizicii ce prezintă o asemănare vagă cu voodoo-ul, ce implică unul dintre cele mai ciudate paradoxuri mecanico-cuantice, în care două particule pot fi create simultan cu stadiile lor cuantice interne… Mecanismele cuantice dictează că, până în momentul în care un anumit stadiu nu este măsurat, acesta nu are nicio valoare. Dar când măsurarea are loc asupra unei particule, particular-partener primeşte valoarea opusă, chiar dacă se întâmplă ca în momentul respectiv aceasta să fie de cealaltă parte a Universului.”

Charles Bennet, fizician la IBM, a inventat această comparaţie a teleportării cuantice cu voodoo-ul. Proprietatea ciudată a acestei „încurcături” cuantice (un aspect al non-localizării) stabileşte o conexiune între cele două particule într-un asemenea mod încât „esenţa cuantică a unei particule” poate fi pasată celeilalte sau, aşa cum s-a exprimat Bennet, într-un mod mai poetic, „este ca un blestem ce ajunge de la o şuviţă de păr înapoi la purtătorul său original.”

Aşa cum cercetătorii în cuantică au arătat de curând, acest voodoo cuantic poate fi folosit în moduri ce sunt mai puţin misterioase, dar totuşi înfricoşătoare. Stadiul cuantic al unei particule poate fi „teleportat” într-o altă locaţie, împreună cu întreaga informaţie ce o deţine.

Aceasta nu reprezintă doar o simplă teoretizare. A fost demonstrată de către fizicieni la Universitatea Innsbruck din Austria. Conform spuselor lui Paul Kwiat, fizician al Laboratorului Naţional Los Alamos, s-a reuşit efectuarea teleportării, dar informaţiile folosite în realizarea acesteia nu pot fi accesate prin intermediul metodelor cunoscute de măsurare. Poate că sistemele biologice pot trimite şi accesa în acelaşi timp informaţia teleportată, caz în care am avea un mod ştiinţific acceptabil pentru a putea percepe şi influenţa obiectele aflate la distanţă.

Orgoni Crystal