Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Fiecare dintre noi avem câte un câmp electromagnetic! Iată tot mecanismul…

  •  
  •  
  •  
  •  

blank
Imagine: prelucrare proprie

Noi, ca oameni, suntem formaţi din celule, iar aceste celule sunt formate din atomi. Și poate știți că atomii sunt în mare parte un spațiu gol. Un atom este o particulă de materie incredibil de mică, cu un nucleu incredibil de mic în interiorul lui. Nucleul atomului este orbitat de 1 – 118 electroni, dar restul atomului este doar imens spaţiu gol.

Dar, de ce nu trec atomii unii prin ceilalţi? Acest lucru se datorează faptului că fiecare atom este înconjurat de un câmp electric. Însă, acest câmp nu este produs de încărcările negative ale electronilor care se resping reciproc. Este un schimb de energie mult mai complicat.

Electronii există ca un nor de probabilități cuantice, fiecare pe anumite niveluri de energie la distanțe setate de nucleu. Un electron poate sări de la un nivel de energie la altul, dar acest lucru necesită un schimb de energie. În plus, principiul excluderii Pauli afirmă că atunci când două obiecte se apropie foarte mult de ele, electronii lor încep un dans coordonat.

De exemplu, ce s-ar întâmpla cu electronii dacă cineva v-ar lovi în faţă cu pumnul? În acest scenariu, electronii atomilor din pumnul adversarului sunt împinși în spațiul electronilor atomilor din faţa voastră. Dar electronii feței voastre ocupă deja orbitele cu energie mai mică, mai aproape de nucleele respective ale atomilor lor. Asta înseamnă că, dacă electronii pumnului vor ocupa norul electric al atomilor feței, vor trebui să urce într-o orbită cu energie mai mare, mai departe de centru.

Dar energia necesară pentru a forța toți acei electroni din orbitele lor trebuie să vină de undeva și este cu mult mai mult decât poate aduna corpul uman. Deci, atomii se resping reciproc. Această repulsie provoacă, evident, o reacție în lanț cu toți ceilalți atomi din față. Toți se resping la unison. Dar ştiţi ce este cel mai incredibil dintre toate aceste lucruri? Pumnul și fața nu se ating niciodată, din punct de vedere atomic, în timpul întregii interacțiuni.

Aşadar, nu numai că este posibil ca trupul uman să creeze câmpuri electromagnetice, ci este singurul mod în care putem exista ca o entitate coerentă! Aşadar, noi ca oameni suntem un câmp electric uriaș, care ne ține atomii împreună și care folosește alte câmpuri electrice pentru a interacţiona.


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal