Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Resturi de clădiri, tuneluri şi alte construcţii artificiale pe planeta Marte! Cât vă mai ia să vedeţi adevărul?


„Planeta roşie”, adică Marte… O planetă considerată „moartă” de oamenii de ştiinţă, deşi se recunoaşte, măcar parţial, că în trecutul ei ar fi putut avea viaţă pe ea. Iar dacă a găzduit viaţa, ar fi putut exista pe ea şi forme de viaţă avansate, poate chiar civilizaţii extraterestre? De exemplu, într-o carte de ezoterism, ni se spune că celebrul chip uman de pe Marte, din câmpia Cydonia, fotografiat la 25 iulie 1976 de către o sondă Viking a agenţiei NASA, ar aparţine lui Alulu, primul rege al extratereştrilor Anunnaki, de pe planeta Nibiru, care a fost deportat pe Marte de către nepotul său, Anu (citiţi întreaga poveste AICI: Acesta să fie adevărul? Imensul chip uman sculptat în câmpia Cydonia, de pe planeta Marte, aparţine fostului rege al extratereştrilor Anunnaki, Alalu, ce a murit pe „planeta roşie”).

Un doctor fizician, dr. John E. Brandenburg, autorul cărţii „Moarte pe Marte” şi consultant la Kepler Aerospace LLC, consideră că pe Marte au avut loc două explozii nucleare, care au distrus două rase extraterestre: cydonienii și utopienii. Izotopii nucleari din atmosferă și detectarea unui strat subțire de substanțe, inclusiv uraniu, toriu și potasiu radioactiv de pe suprafața marțiană sunt dovezi pentru aceste explozii trecute. Potrivit lui Brandenburg, dovezile atacului nuclear pot fi văzute și astăzi. Există pur şi simplu sute de ruine de clădiri în imaginile NASA de pe Marte. Citiţi mai multe în cadrul acestui articol: „Pe Marte au avut loc 2 explozii nucleare care au dus la distrugerea civilizaţiei avansate umanoide de acolo” – crede un doctor fizician.

Şi, apropo de ruinele de clădiri, tuneluri sau alte construcţii care se găsesc în imaginile NASA luate de pe Marte…. Priviţi mai jos o parte din aceste imagini, mărite şi observaţi forma lor. Vi se par a fi doar pareidolii sau formaţiuni naturale? Chiar nu vedeţi resturi de construcţii artificiale? Cât vă mai ia ca să vă daţi seama de întreg adevărul?

 

 


Lasă un comentariu