„Puiul de extraterestru” din Mexic e doar o specie necunoscută de maimuţă?


Ciudata creatură găsită în Metepec, Mexic, în mai 2007, continua să facă valva. Ufologii, experţi în OZN-uri, susţin că aceasta ar fi un pui de extraterestru, în timp ce oamenii de ştiinţă au ajuns, în urma testelor, la concluzia că e vorba de o specie de maimuţă necunoscută.

Un reporter de la ziarul german „Bild” a mers chiar acasă la ufologul Jaime Maussane, în Mexico City, pentru a vedea cu ochii lui „ciudăţenia”. Aceasta se „odihnea” într-o cutie chiar pe biroul expertului.

Maussane i-a înmânat jurnalistului „monstrul”, spunându-i că trupul acestuia s-a redus din 2007, când a fost descoperit, până acum, cu o treime. Mai mult, din cauză că fermierul care l-a găsit l-a înecat ţinându-l în apă sărată, corpul s-a mumificat şi nu emană niciun miros.

„Deşi toate vietăţile de pe Pământ au ADN, această creatură nu are şi, în ciuda acestui lucru, oamenii de ştiinţă din Mexic nu cred că e un pui de extraterestru, ci doar o specie de animale nedescoperite, probabil o maimuţă”, a declarat ufologul.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock