Incredibila poză a unui extraterestru fotografiat în anii 30 în Alaska! Mai clar de atât nu se poate! Şi nu pare a fi un fals!


extraterestru anii 30De pe site-ul ufocasebook.com am găsit o poză uluitoare! Ea prezintă un pretins extraterestru, însă fotografia n-a fost luată acum, ci în anii 30 de către bunicul celui care a trimis poza pe email, care locuia în Alaska. Entitatea a fost observată de către bunicul bărbatului, când acesta se afla în drum spre lac. El a urmărit entitatea şi, când s-a aflat destul de aproape de ea, i-a făcut poza pe care o vedeţi în stânga articolului.

Fotografia a stat mult timp pe film, nefiind developată, decât foarte recent. Bărbatul a primit fotografia de la bunicul său în anul 2003. Bunicul său a murit a doua zi după ce i-a înmânat poza, spunându-i şi întreaga poveste.

Iată emailul primit de administratorul site-ului ufocasebook.com:

„Dragă domnule… Poza ataşată a fost luată de bunicul meu în anii 30. Am scanat imaginea imediat după ce mi-a dat-o săptămâna trecută. Doresc să rămân anonim, aşa că nu doresc să se facă vreo cercetare în această privinţă. Ştiu că pare a fi un extraterestru sau un Bigfoot şi ştiu că bunicul meu mi-a spus adevărul în legătură cu această fotografie. De aceea, cred că ar trebui să se afle în mâini bune. Sunteţi singurul căruia îi trimit această poză, aşa că respectaţi-mi intimitatea şi nu mă mai contactaţi. Mulţumesc anticipat.”

Într-adevăr, entitatea pare tare ciudată… pare a fi o creatură de pe altă planetă! Să fie vorba de un fals? Cu ce scop? Omul nu a vrut notorietate şi nici bani… Totul nu are niciun sens! În plus, în anii 30, se ştiau puţine lucruri despre extratereştri… toată nebunia a început la sfârşitul anilor 40, după incidentul Roswell.

extraterestru anii 30 2


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO