Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

O enormă minge albă de lumină, plină de mister, a apărut în Nordul Siberiei


O gigantică minge albă de lumină a apărut în Siberia, făcându-i pe oameni să se teamă de o invazie extraterestră. Persoanele care trăiesc în nordul Siberiei au devenit înspăimântate după ce pe cerul nopţii a apărut o lumină albă neobişnuită, creând în unii teama că vor fi invadați de fiinţe din alte galaxii sau din alte dimensiuni.

Spectacolul fenomenal de lumină a fost capturat de un fotograf pe Serghei Anisimov, care se afla în orașul Salekhard, care se învecinează cu Cercul Arctic. El a descris faptul că a fost martorul unei fel de „mingi strălucitoare”, care s-a ridicat din spatele pădurii și se îndrepta în direcția lui. La început, el nu şi-a dat seama despre ce e vorba, având senzaţia că era urmărit de o lumină incredibil de puternică. Cu toate acestea, viteza mingii de lumină și felul în care îşi schimba forma l-a făcut să-și dea seama că era martorul la ceva foarte diferit. El a descris faptul că mingea de lumină albă s-a transformat în cele din urmă într-un arc și apoi s-a disipat treptat.

Când a ajuns acasă, fotograful a urmărit discuţiile de pe social-media despre acest eveniment la care el a fost martor şi a constatat că mulţi considerau faptul că lumina misterioasă era un semn al faptului că urma să fim invadaţi de către extratereştri sau al prezenţei în atmosfera Pământului a navelor spaţiale extraterestre.

Oficial, sursa mingii luminoase este încă neclară în acest moment, dar s-a sugerat că ea ar fi putut fi provocată de o rachetă lansată de armata rusă în acea noapte. Potrivit autorităților ruse, s-a lansat o rachetă extraordinar de puternică de tip Topol de pe cosmodromul Plesetsk, care se află la circa 800 de km nord de Moscova.

La sfârşitul lunii septembrie 2017, scriam acest articol – Ruşii au rămas înmărmuriţi după ce-au văzut o spirală gigantică pe cer… Explicaţia? – despre cum mai mulţi utilizatori de Internet din Rusia au văzut un fel de spirală misterioasă în cer, în seara zilei de 26 septembrie 2017. Şi atunci, în mod surprinzător, guvernul rus a dat o explicație oficială, afirmând că ceea ce s-a întâmplat a fost doar un test cu rachetă rusească.

Să credem toate aceste explicaţii oficiale?


Lasă un comentariu