O ipoteză terifiantă, dar perfect viabilă: OZN-urile şi aşa-zişii „extratereştri” n-ar fi altceva decât oameni veniţi din viitor! Ce vor de la noi? Material genetic?


OZN calatori in timpUn videoclip din 2012 ar putea oferi dovada că OZN-urile nu sunt controlate de extratereştri, ci de oameni care călătoresc în timp. Iar acești călători în timp au ales să vină în lumea noastră, în această perioadă, pentru a ne avertiza de ceva oribil de care omenirea ar putea-o face nu doar faţă de însăși, ci şi faţă de întreaga planetă.

Observații aeriene misterioase au fost raportate de-a lungul istoriei. Unele au fost, fără îndoială, de natură astronomică: comete, meteoriţi luminoşi, una sau mai multe dintre cele cinci planete care pot fi observate cu ochiul liber, conjuncții planetare sau fenomene optice atmosferice, cum ar fi norii lenticulari. Un exemplu este cometa Halley, care a fost înregistrată pentru prima dată de astronomii chinezi în 240 î.Hr., dar care mult timp a fost tratată ca „apariţie supranaturală” sau „semn religios”. Dar, nu se poate nega că există o mulţime de rapoarte oficiale care confirmă faptul că fenomenul OZN este unul real.

Dar cine ar putea conduce aceste obiecte zburătoare? Bineînţeles, că pe primul loc se află ipoteza extraterestră, şi anume că Terra este vizitată frecvent de fiinţe inteligente din alte sisteme solare sau chiar galaxii. Dar, de ce ar fi atât de interesaţi de noi de-atâta timp şi nu încearcă un contact oficial cu noi? De aceea, această ipoteză pare din ce în ce mai puţin verosimilă.

Aşa că, prinde din ce în ce mai multă „viaţă” ipoteza că OZN-urile ar fi, de fapt, nişte maşini sofisticate venite din viitor şi conduse de urmaşii noştri. În primul rând, haideţi să vedem descrierile martorilor oculari cu privire la „extratereştrii” din aceste OZN-uri; cele mai multe descrieri sună astfel: capul foarte mare, mâini şi picioare subţiri, ochi ovali şi situaţi lateral. O descriere destul de apropiată de cea a unui om; de ce „extratereştrii” trebuie să fie asemănători unor oameni şi nu au forme mult mai ciudate, chiar indescriptibile?

Gândiţi-vă la următorul lucru: dacă aşa-zişii extratereştrii nu ar fi altceva decât călători umani din viitor, cel mai probabil ei nu-şi doresc să expună oamenii moderni la viruși din viitor, precum și ei înșiși nu doresc să se pună pericolului germenilor noștri. Dacă ați călătorit înapoi în timp în Europa secolului al XIV-lea, atunci când era prezentă ciuma neagră, credeţi că sistemul vostru imunitar din secolul al XXI-lea, ar supraviețui?

Aspectul „extraterestru” al acestor călători în timp ar fi dat de costumele de protecţie din viitor. Costumele moderne de protecţie de astăzi sunt deosebit de voluminoase, dar ele pot evolua în timp, fiind mai adaptabile, pe măsură ce noi materiale sunt inventate. Capul mai mare, disproporţionat faţă de trup, ar putea fi doar o mască sau o cască. Poate în interiorul acelei măşti se găseşte un calculator extrem de performant, cu ajutorul căruia călătorii în timp controlează totul.

Revenind la ipoteza iniţială, cea a extratereştrilor din alte sisteme solare: de ce extratereştrii ar călători distanțe atât de mari, astfel încât ei să poată răpi pe ascuns ființe umane, producând experimente privind încrucişări bizare? Dacă extratereştrii au o astfel de desconsiderare pentru viața umană, de ce ei pur şi simplu nu ne cuceresc și ne bagă pe toţi în cuşti pentru a ne folosi ulterior? De ce ar mai avea nevoie de un pact secret cu guvernul american, pentru permisiunea de a răpi oameni?

Dar, dacă presupunem că „extratereştrii” n-ar fi altceva decât oameni din viitor, lucrurile ar începe să capete mai mult sens. Oamenii au avut întotdeauna o fascinaţie romantică de a face lucruri pe ascuns și trebuie să ne imaginăm că acest lucru nu se va schimba în viitor. Dar, de ce ar avea nevoie să ne răpească pe noi, cei din timpurile moderne, pentru a face experimente bizare? Ar putea exista mai multe răspunsuri. Poate că o boală ucigătoare a „măturat” umanitatea în viitor, și singura speranță a omenirii este aceea de a procura mostre genetice „virgine” de la oamenii din trecut. Poate că toate țările de pe Pământul din viitor încearcă să găsească un leac la acea boală şi încearcă să-şi salveze proprii cetăţeni, astfel că poate exista un fel de „cursă a timpului” între ele (cum ar fi „cursă înarmării” din secolul XX), explicându-se în felul acesta de ce fenomenul răpirii „extraterestre” se întinde atât de mult.

Să presupunem că unii din călătorii în timp sunt americani din viitor. Lor le-ar plăcea să facă o înțelegere cu guvernul lor din trecut, așa cum guvernul actual ar dori să facă o înțelegere cu America din viitor, mai ales dacă ar obținere cunoștințe ale viitorului. Posibilitățile sunt infinite, dar cred că există doar un singur răspuns la motivul din spatele acestor activități. Și, probabil, numai un grup select de oameni din timpul nostru știu adevărul.

 


Lasă un comentariu