În Machu Picchu, zona sfântă a incaşilor, a fost filmat ceea ce pare a fi un… „extraterestru gri”! Se află cumva acolo vreo „poartă stelară”?


Machu Picchu extraterestruO femeie care locuiește în Peru a vizitat Machu Picchu cu ceva timp în urmă. Ea și prietenii ei se plimbau pe „muntele sfânt”, când deodată a văzut o ființă ciudată ascunsă în spatele unei stânci, din fața unei peșteri. În ciuda faptului că acea creatură era destul de departe și nu se vedea foarte clar, femeia le-a spus prietenilor să fie liniștiţi, ea reușind să filmeze ființa misterioasă cu telefonul mobil.

Este dificil de spus dacă filmul presupusului „extraterestru gri” este real sau fals. Dar, dacă filmul ar fi real, ar fi interesant să fie trimisă o echipă de cercetători pentru a investiga acea zonă. La finalul articolului puteţi găsi videoclipul cu presupusul „extraterestru gri” (videoclipul este stabilizat, cu zoom și în „slow motion”).

Machu Pichu este un străvechi oraş sfânt incaş din Peru, situat pe vârful muntelui. Incaşii considerau că „Mama Pământ“ („Pacha Mama“) este o fiinţă cu puteri supranaturale şi că Machu Picchu este izvorul lumii.

Într-un alt videoclip interesant (vedeţi articolul Un OZN incredibil a fost filmat deasupra oraşului sfânt al incaşilor, Machu Pichu. Şi ăsta o fi fals?), în zona Machu Pichu a fost filmat un OZN incredibil, care se prezintă sub forma unui obiect cu o formă absolut ciudată şi care pluteşte şi se învârte liber deasupra ruinelor unui oraş străvechi din Peru. Se află ceva acolo, în zona Machu Pichu? Poate o „poartă stelară”?

Machu Picchu extraterestru 1

 


Lasă un comentariu