Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Arheologii au găsit în Egipt 42 de morminte în piatră şi un altar cu simbolul discului înaripat! Să vă readuc aminte că „discul înaripat” e simbolul planetei Nibiru?


Patruzeci si doua morminte tăiate în piatră şi un altar decorat cu un disc solar înaripat au fost găsite de-a lungul malurilor râului Nil în Egipt, scrie site-ul de ştiinţă LiveScience.com.

Descoperirea acestei necropole, locul de îngropare a bărbaților, femeilor și copiilor, dovedește faptul că Gebel el-Silsila, din Egiptul de Sus, nu a fost doar un sit de carieră pentru templele și mormintele regatului, ci a fost, de asemenea, un centru de habitaţie plin de viață, conform arheologilor care au descoperit structurile.

„Aceasta era un centru major de comerț, cultură și activitate politică”, a declarat John Ward, director adjunct al proiectului Gebel el-Silsila. Cu toate acestea, un mare mister înconjoară noile morminte. Unde este orașul pierdut al lui Silsila? Până în prezent, arheologii au descoperit morminte, cariera de piatră, un templu şi dalele monumentelor. Dar ei nu au găsit vreun oraș în care oamenii care au folosit aceste structuri să fi trăit.

P.S. Din această ştire, mie mi se pare cel mai interesant altarul decorat cu un disc înaripat. Foarte important e faptul că unii au considerat discul înaripat drept simbolul planetei Nibiru, sau al planetei X (cum doriţi să-i spuneţi). Conform unui articol publicat în 2010 (Anunnaki, extratereştrii de pe Nibiru pe Pământ: o istorie de 450.000 de ani (partea 1)), am arătat că Nibiru, numită şi „Planeta Trecerii”, pentru că orbita sa trece prin sistemul solar între Marte şi Jupiter, se roteşte pe o orbită de formă eliptică, în jurul Soarelui. Nibiru a fost reprezentată în numeroase societăţi omeneşti (mai cu seamă în cea egipteană) sub forma unui „disc înaripat”, un cerc cu aripi de o parte şi de alta.


Lasă un comentariu