Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

O creatură extraterestră ciudată a fost suprinsă de o cameră de supraveghere din Mexic pe 20 septembrie 2019


Imagine: misteriostv.com + prelucrare proprie

Într-un videoclip şocant, publicat pe site-ul misteriostv.com, putem vedea înregistrarea de pe o cameră de supraveghere, în care apare figura stranie a unui extraterestru, care se află surprins în curtea unei case. Cel care a furnizat materialul trăieşte în Mexic şi nu a dorit să spună mai multe despre locaţie. Tot ceea ce se ştie e faptul că filmarea de pe camera de supraveghere a fost făcută pe 20 septembrie 2019, în jurul orei 20:30.

Camera de supraveghere se mişcă automat, pentru a cuprinde cât mai multe din zonă. La un moment dat, ea surprinde creatura extraterestră, care pare că stă nemişcată. La următoarea trecere a camerei video, peste aceeaşi zonă, creatura a dispărut.

După umbra pe care o lasă creatura, s-ar putea spune că aceasta pare a fi reală, nu adăugată prin tehnici de manipulare video.

Imagine: captura videoclip misteriostv.com

Creatura biologică extraterestră, cunoscută sub numele de „extraterestru gri”, este una bipedă, cu masă musculară mică, cap mai mare decât trupul, braţe lungi şi ochi mari şi oblici. Ea pare că nu poartă nicio îmbrăcăminte pe ea.

La momentul prezent, nu se poate trage nicio concluzie despre autenticitatea acestui videoclip, dar se pare ciudat ca cineva să-l fi creat pe calculator, fără niciun motiv aparent (persoana a dorit să rămână anonimă şi nici n-a cerut niciun ban pentru a fi publicat). De ce? Care ar fi scopul? Totul pare să fie doar o intoxicare?