Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un cunoscut om de ştiinţă american confirmă că a studiat un OZN provenit din alt sistem solar

117

blankÎn vara anului 1985, profesorul dr. Robert Sarbacker – decanul Institutului Tehnologic “Washington” din capitala statului Florida – a confirmat în cadrul unui interviu, că are cunoştinţă de existenţa unei nave extraterestre care s-ar fi prăbuşit pe teritoriul Statelor Unite, în anii ’50. La timpul respectiv, prima investigare a aparatului de zbor foarte avariat ar fi fost efectuată de un grup foarte restrâns de savanţi, aduşi la locul respectiv de către organisme militare; grupul a fost coordonat de apreciatul om de ştiinţă dr. Vannevar Bush.

Întrucât în acea perioadă funcţiona în cadrul unui serviciu guvernamental, dr. R. Sarbacker a relevat faptul că prin funcţia ce o avea, a putut să afle unele date asupra materialului din care era construită nava accidentată; aceasta “era compusă dintr-un material foarte uşor şi foarte dur, destinat pare-se, să reziste unor acceleraţii şi deceleraţii extraordinare”. În cadrul interviului, decanul a mai menţionat şi faptul că a putut să afle atât părerea dr. Vannevar Bush cât şi a cunoscutului matematician John von Neumann, privitoare la vehiculul prăbuşit: “aceasta pare a fi o navă spaţială venită dintr-un alt sistem solar”!

Într-un articol publicat de revista scientizată “Omni” sub semnătura lui J. Clarck, în legătură cu interviul decanului dr. R. Sarbacker, a fost citată şi părerea unui scriitor; acesta a apreciat că faţă de renumele ce îl are ca om de ştiinţă şi ca specialist, decanul nu s-ar fi discreditat făcând astfel de declaraţii, dacă faptele nu ar fi fost adevărate…

Orgoni Crystal