Întâmplarea ciudată care a avut loc în Franţa: la ora 2:30 dimineaţa, un om s-a întâlnit cu un pilot dezorientat ce venea de pe o farfurie zburătoare!


farfurie zburatoare 5Iată o întâmplare extrem de ciudată care a avut loc pe data de 20 octombrie 1954 în Franţa, la ora 2:30 noaptea, în localitatea Raon L’Etage.

Un muncitor ungur, pe nume Lazlo Ujvari, a întâlnit un om în haină, cizme şi o caschetă de pilot, care l-a ameninţat cu un pistol, spunându-i ceva într-o limbă necunoscută. Când Ujvari i s-a adresat în ruseşte, necunoscutul i-a răspuns în aceeaşi limbă, l-a întrebat dacă se afla în Spania sau Italia şi la ce depărtare era de Germania. Când l-a întrebat cât este ceasul, Ujvari i-a spus că este 2:30. Atunci necunoscutul şi-a scos ceasul şi i-a spus: „Minţiţi: este 4.”

Pe urmă s-a interesat la ce depărtare se afla Marsilia. L-a invitat pe Ujvari să-l urmeze şi au ajuns în faţa unui aparat discoidal gri, cu antenă, care s-a ridicat apoi cu necunoscutul la bordul său.

Dacă se ia în considerare faptul că era vorba de un pilot care provenea de la o bază foarte îndepărtată şi care era dezorientat, explicaţia este logică şi normală… Aşa s-ar explica şi diferenţa orară. Totuşi, aparatul discoidal aduce aminte de „farfurie zburătoare”. Existau farfurii zburătoare ruseşti prin anii 50? În al doilea rând, de ce era nevoie ca acest pilot să ceară sfatul unui necunoscut unde se află Marsilia? Nu avea hărţi militare, radare şi alte instrumente de navigaţie la el? Dacă povestea e adevărată, eu cred că e vorba doar de un călător în timp care a ajuns la locul şi la timpul nepotrivit…

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock