Întâmplarea ciudată care a avut loc în Franţa: la ora 2:30 dimineaţa, un om s-a întâlnit cu un pilot dezorientat ce venea de pe o farfurie zburătoare!


farfurie zburatoare 5Iată o întâmplare extrem de ciudată care a avut loc pe data de 20 octombrie 1954 în Franţa, la ora 2:30 noaptea, în localitatea Raon L’Etage.

Un muncitor ungur, pe nume Lazlo Ujvari, a întâlnit un om în haină, cizme şi o caschetă de pilot, care l-a ameninţat cu un pistol, spunându-i ceva într-o limbă necunoscută. Când Ujvari i s-a adresat în ruseşte, necunoscutul i-a răspuns în aceeaşi limbă, l-a întrebat dacă se afla în Spania sau Italia şi la ce depărtare era de Germania. Când l-a întrebat cât este ceasul, Ujvari i-a spus că este 2:30. Atunci necunoscutul şi-a scos ceasul şi i-a spus: „Minţiţi: este 4.”

Pe urmă s-a interesat la ce depărtare se afla Marsilia. L-a invitat pe Ujvari să-l urmeze şi au ajuns în faţa unui aparat discoidal gri, cu antenă, care s-a ridicat apoi cu necunoscutul la bordul său.

Dacă se ia în considerare faptul că era vorba de un pilot care provenea de la o bază foarte îndepărtată şi care era dezorientat, explicaţia este logică şi normală… Aşa s-ar explica şi diferenţa orară. Totuşi, aparatul discoidal aduce aminte de „farfurie zburătoare”. Existau farfurii zburătoare ruseşti prin anii 50? În al doilea rând, de ce era nevoie ca acest pilot să ceară sfatul unui necunoscut unde se află Marsilia? Nu avea hărţi militare, radare şi alte instrumente de navigaţie la el? Dacă povestea e adevărată, eu cred că e vorba doar de un călător în timp care a ajuns la locul şi la timpul nepotrivit…

 


Lasă un comentariu