Un videoclip şocant realizat în 2014 într-o pădure din Siberia, ne prezintă cadavrul unui presupus extraterestru. Vizionaţi-l şi spuneţi-vă părerea…


Imagine generata de Microsoft AI

Într-un videoclip YouTube publicat pe 31 decembrie 2014, ni se prezintă o filmare şocantă, făcută într-o pădure din Siberia (Rusia), în apropiere de lacul Klyukvennoye. În videoclip, care nu durează mai mult de 1 minut şi 28 de secunde, ne este prezentat ceea ce pare a fi cadarul unui  umanoid bizar, care este considerat a fi „extraterestru”.

Dacă a fost real, ce moarte groaznică a avut „extraterestrul”! Cu mâna ruptă, a murit singur, posibil din cauza rănilor multiple. Dar, pe de altă parte, de ce nu a fost sfârtecat de animale? Unii spun că, în mod aparent, asemenea creaturi au un miros dezgustător, iar animalele sălbatice nu se vor atinge de ei.

Îmi place că în videoclip, omul împinge cadavrul „extraterestrului” cu un băţ, dar mie îmi dă impresia că creatura clipeşte (măcar o dată, dacă nu de ori în filmuleţ), ceea ce se contrazice cu afirmaţia din titlul videoclipului că ar fi fost „moartă”. În plus, ca la multe alte videoclipuri asemănătoare, nu ni se spune ce s-a întâmplat ulterior. A fost îngropată undeva? Au fost chemate autorităţile?

Urmăriţi videoclipul mai jos şi daţi-vă cu părerea…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO