Iată ce i-ar fi spus doi venusieni unei femei: „Nu te atinge de noi, căci noi suntem doar o proiecţie!”


Vă prezint în cadrul acestui articol o povestire extrem de bizară a unei doamne din Marea Britanie, pe nume Cynthia A. În noiembrie 1957, femeia se afla acasă, fiind ocupată cu ultimul născut, când lângă vatră a apărut o siluetă. Individul era înalt şi frumos… părea a fi un om (o să vedeţi de ce spun asta!), purtând un veşmânt dintr-o ţesătură fină argintie sau dintr-un material plastic. Bărbatul pretindea că vine de pe planeta Venus, aflându-se aici pe Pământ, în căutarea unui element care devenea rar pe planeta lui, dar care se află în abundenţă în mările noastre. Doamna Cynthia A. crede că era vorba de elementul titan.

Venusianul a comunicat telepatic cu femeia, informând-o totodată că forţele motrice ale Pământului nu erau folosite în mod corespunzător, noi pământenii greşind prin încercarea de a învinge gravitaţia în sus. Din acest punct de vedere, venusienii sunt mult mai practici, deplasându-se într-o parte. Înainte de a pleca, extraterestrul i-a arătat femeii o fotografie care reprezenta o navă spaţială, promiţăndu-i în acelaşi timp că se va întoarce peste două luni. Ceea ce s-a şi întâmplat în ianuarie 1958, când venusianul a venit însoţit de un alt extraterestru de pe Venus; cei doi i-au spus femeii: „Nu te apropia de noi; s-ar putea să fie periculos pentru tine să ne atingi, căci, ceea ce vezi este doar o proiecţie a noastră”.

Cei doi extratereştri i-au mai prezis femeii naşterea unui nou copil, dar şi mari vărsări de sânge şi suferinţe în viitor a omenirii. Ciudată povestire, nu?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO