Un OZN metalic, sub formă de ou, a fost găsit de CIA în deşert, în anii ’80 – susţine un detractor. Ce secrete au fost obţinute din el?


De când Bob Lazar a vorbit pentru prima dată despre ceea ce a văzut în celebra Zona 51 (baza secretă a Forţelor Aeriene Americane din Nevada), relatările sale au scos în evidenţă posibilele „proiecte negre” guvernamentale, care au legături chiar cu tehnologii extraterestre. Acum însă, Eric Taber, care a lucrat în industria americană a apărării timp de 13 ani, a dezvăluit public ceea ce a văzut și auzit de la defunctul său unchi, Sam Urquhart, care ar fi lucrat chiar în Zona 51.

Iată ce ne povesteşte Eric: „Unchiul meu a servit în Forțele Aeriene timp de 28 de ani. El mi-a spus că a lucrat la Zona 51 din 1997 până în 2014”. Potrivit lui Taber, Urquhart a fost în mare parte reticent să vorbească despre specificul muncii lui până când, într-o zi, în timp ce vorbeau pe veranda din spate a casei sale, a decis să dezvăluie detaliile despre un obiect care a fost văzut de un inginer. Acest obiect ar fi fost recuperat intact în deșert de CIA în anii 1980.

„Inginerul i-a descris unchiului meu că obiectul era în formă de ou, cam de mărimea unui SUV, neted, fără puncte de sudură, cu aspect metalic, de culoare gri argintiu, fără suprafețe de control, fără clapete, fără admisie, fără evacuare și fără scriere sau simboluri pe exterior. Inginerii au încercat, fără niciun rezultat, să-și dea seama care este sursa de energie, cum să o activeze și cum funcționează. Au încercat să inducă electricitate în ea”.

Se pare că inginerii nu au putut nici măcar să pătrundă în interiorul OZN-ului misterios, fiindu-le chiar imposibil. De parcă ciudatul obiect era total de nepătruns! Totuşi, după multe eforturi, specialiştii au reușit în cele din urmă să obțină o mică mostră din materialul OZN-ului. După ce a fost testat, s-a stabilit că acesta provine dincolo de Pământ. În cele din urmă, obiectul a fost transportat la o altă bază și nu s-a mai auzit niciodată despre el.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): Daily Mail

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO