O teorie şocantă: fiinţele nemuritoare există pentru că electronii nu se învârt în jurul atomilor din care ele sunt alcătuite?


Există o teorie interesantă conform căreia fiinţele nemuritoare (sau oamenii nemuritori, dacă există aşa ceva) au atomi în jurul cărora electronii se rotesc la viteze mai mici sau nu se rotesc deloc. Astfel, acele fiinţe obţin nemurirea, fiind adevăraţi zei. Conform aceleiaşi teorii a nemuririi, dacă electronii s-ar învârti în jurul atomilor la doar jumătate de viteză, atunci acele forme de viaţă ar fi invizibile printre noi, trăind într-un alt tărâm (dimensiune).

Dar, dacă acea fiinţă ar fi alcătuită din atomi, în jurul cărora electronii nu s-ar învârti deloc, ea ar trăi în afara timpului şi spaţiului din Universul nostru, fiind nemuritoare. Cine sunt acele fiinţe? O fi vorba de îngeri de care se vorbeşte dîn Biblie sau în alte cărţi religioase?

Într-un articol din 2018 (Trăiesc nemuritori printre noi? Fascinanta legendă a contelui de St Germain, bărbatul misterios cu o vârstă de peste 3.000 de ani), vorbeam despre legenda contelui de St Germain, un „nemuritor” despre care se spune că ar avea o vârstă de peste 3.000 de ani, fiind văzut încă din Antichitate şi până în timpurile noastre. Şi acel conte de St. Germain o fi având atomi în jurul căreia electronii se învârt la viteze mult mai reduse?