Din secretele teoriei “Hollow Earth”: în interiorul Pământului s-ar afla oameni giganţi, ce trăiesc în armonie şi 900 de ani


Unii dintre voi cred că aţi auzit de teoria “Hollow Earh”, adică teoria conform căreia Pământul ar fi gol şi locuibil înăuntrul său. În acest articol, am să vă prezint câteva idei din cartea “The Hollow Earth” al dr. Raymond Bernard. Dacă ideile ar fi adevărate, te-ar pune cu adevărat pe gânduri…

* Interiorul Pământului este adevărata casă a omului; de acolo viaţa omului a început şi acolo el se va întoarce în final. Planetele sunt asemănătoare caselor: ele trebuie locuite în interior, si nu în afară, pe balcon sau pe acoperiş, aşa cum facem noi în prezent;

* Adam şi Eva, primii oameni de pe Pământ, au fost creaţi în Paradis, în interiorul planetei noastre, dar nu au ascultat, la fel ca rasele anterioare lor şi au fost expulzaţi către suprafaţa Pământului.  Dar suprafaţa Terrei e rezervată oamenilor rebeli, care vor să facă ceea ce îşi doresc. Dar cei care vor fi ascultători şi se vor supune unor anumite reguli, vor reintra în Paradis.

* Paradisul sau Edenul, adică suprafaţa din interiorul planetei noastre, este alcătuit din 6/7 pământ şi 1/7 apă, fiind iluminat de un soare interior cald şi strălucitor; datorită poziţiei centrale a Soarelui, aici nu e niciodată întuneric, iar temperatura este constantă şi ideală, în jurul a 22 de grade Celsius. Aici nu există furtuni, iar vântul e extrem de slab.

* Ca urmare a climatului ideal, totul va creşte de câteva ori mai mare decât la suprafaţă.  De exemplu, strugurii în Paradisul interior sunt de mărimea unor pepeni, iar copacii sunt de mărimea unor munţi. Chiar şi animalele şi oamenii sunt gigantici. De exemplu, oamenii au înălţimea cuprinsă între 2,7 şi 4,2 metri, iar media de viaţă e cuprinsă aici între…600 şi 900 de ani!!

* Marea majoritate a oamenilor sunt vegetarieni, iar unii chiar nu mănâncă deloc. Datorită abundenţei resurselor, în Paradisul interior al Pământului aproape că nu există crime, războaie sau conflicte…. de aceea, nu e nevoie nici măcar de o guvernare.

* Fiecare îşi poate produce şi procura ceea ce are nevoie, iar oamenii de aici îşi petrec timpul dezvoltându-şi talentele naturale pentru binele comunităţii lor. Telepatia, clarviziunea şi alte simţuri “paranormale” sunt normale şi obişnuite în Pământul interior.

* Oamenii de aici se căsătoresc mult mai târziu, iar actul intim pe care îl fac este unul magnetic şi nu fizic, ca în cazul nostru. Atunci când un om moare, va fi din cauza bătrâneţii sau a unor accidente, decât din cauza unor boli (care nici nu există). Oamenii din Paradisul interior se închină unei zeităţi care se află în Soarele interior (pe care ei îl numesc “adevăratul Eden”), şi spre care spiritul lor se îndreaptă atunci când ei mor.

* Guvernanţii noştri ştiu totul despre Pământul interior şi chiar au trimis mai multe expediţii aici. Ei şi-ar dori să cucerească Pământul interior, dar nu li s-a permis acest lucru.

* Gravitaţia continuă să se “subţieze”, odată ce ne adâncim în interiorul Pământului, iar când se atinge circa 700 de mile în interiorul Pământului, ajungem între-o zonă cu gravitaţie zero. Aceasta este zonă unde există pace perfectă şi armonie; acolo, nu mai există greutate şi nici nevoie de a respira. Dacă aţi putea trăi, aţi putea, practic, să trăiţi pentru totdeauna!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock