În Iran a fost descoperită o creatură bizară necunoscută, de doar 7 centimetri înălţime, ce seamănă mult cu „extraterestrul” din deşertul Atacama!


creatura din IranÎn august 2013, un iranian a descoperit o creatură umanoidă bizară ce măsoară doar 7 centimetri înălţime. Creatura are ochi extrem de mari, raportat la dimensiunile corpului, o piele galbenă şi un cap extrem de mare. Iranianul susţine că această creatură nu a îngheţat atunci când a fost pus în frigider, dar nici nu a putrezit. Dinţii creaturei seamănă cu cei ai animalelor sălbatice.

Foarte interesant e faptul că această creatură de origine necunoscută seamănă foarte bine cu „extraterestrul din deşertul Atacama (Chile)”, descoperit în anul 2003 (citeşte mai multe în acest articol: Într-un nou documentar, intitulat “Sirius”, se vorbeşte despre un posibil cadavru extraterestru şi despre tehnologii secrete nepământeşti). Şi acolo creatura avea tot 7 centimetri înălţime. O fi rude? Oricum, în cadrul acelui articol îmi exprimam îndoială că ar fi vorba de un extraterestru, ci, mai degrabă, de un fetus al unui animal. Citez din articol:

„Păi ştiţi ce creatură extraterestră a fost descoperită acum peste 10 ani în deşertul Atacama din Chile, extraterestru la care se face referire în “Sirius”? O biată creatură de doar 7,2 centimetri, care probabil este fetusul unui animal sălbatic, şi nu un…extraterestru! Întreaga poveste şi mai multe poze le găsiţi în limba engleză în articolul acesta din 2002: http://rense.com/general31/tinyt.htm. Stau şi mă întreb…ce tari sunt extratereştrii ăştia…au doar 7 centimetri, dar sunt în stare să construiască nave spaţiale performante, care călătoresc între sisteme solare şi galaxii!!”

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock