Un ofiţer rus crede că gaura de ozon de deasupra Antarcticii e produsă de un obiect misterios şi nu de activitatea umană! În Antarctica s-ar putea găsi un „Stargate” sau chiar o civilizaţie extraterestră!


Antarctica misterioasaVorbeam mai demult în acest articol (Piramidele misterioase din Antarctica: dovezi ale existenţei unei civilizaţii avansate pe “continentul gheţurilor”! De ce să nu credem că Antarctica = vechea Atlantidă?) despre existenţa unor piramide misterioase în Antarctica, vechi de milenii întregi şi acoperite cu gheaţă, ceea ce ar sugera faptul că Antarctica ar putea fi de fapt legendarul continent al Atlantidei.

Ofițerul armatei ruse Eugen Gavrikov, a fost intervievat recent de site-ul kramola.info din Rusia, unde ne povesteşte despre experiența sa personală din Antarctica, susținând că în mijlocul munților de gheață rece s-ar ascunde o piramidă misterioasă, precum și unele infrastructuri militare lăsate de cel de-al Treilea Reich.

Gavrikov afirmă că Statele Unite este la curent cu ceea ce se întâmplă de fapt în Antarctica, unde sateliţii au arătat o gaură de ozon. Nu este o coincidență faptul că Statele Unite au refuzat să semneze Protocolul de la Kyoto, iar acest lucru ar spune totul. Potrivit oficialului rus, topirea ghețarilor și gaura de ozon nu au putut fi atribuite activităților umane, ci unui lucru (sau obiect) mai misterios.

În ultimul timp, nu au existat multe dezbateri asupra a ceea ce s-ar putea ascunde sub gheaţa Antarcticii. Unii spun că undeva, în continentul înghețat, s-ar putea ascunde un fel de portal sau „Stargate”, care oferă acces către alte dimensiuni. O altă teorie fascinantă este aceea că, în gheața groasă, s-ar putea regăsi urmele unei civilizații antice pierdute, cu mult timp în urmă și chiar o lume locuită de niște entități extraterestre. Poate că astfel s-ar putea explica de ce multe expediţii ştiinţifice de-a lungul anilor s-au încheiat tragic. Să sperăm că într-o bună zi se va face mai multă lumină asupra a ceea ce se întâmplă cu adevărat în Antarctica…

Sursa articolului: Videoclipul de pe YouTube intitulat „Ofiţerul rus Evgheni Gavrikov dezvăluie secretele Antarcticii”

 


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock