Un imens OZN a fost observat un lac din SUA. Unii susţin că în zonă s-ar afla o bază extraterestră subacvatică…


În decembrie 2019, doi americani – tată și fiu – conduceau de-a lungul malului lacului Erie (Ohio / SUA) când au dat peste un obiect masiv care plutea deasupra suprafeței apei. Apariția unui element inexplicabil într-unul din Marile Lacuri nu este întâmplătoare. Şi asta deoarece numeroase nave, avioane și oameni au dispărut în această zonă, multe legende referindu-se la acele lacuri ca la „Triunghiul blestemat” al Statelor Unite. De exemplu, zborul 2501 al lui Northwest Orient Airlines a dispărut fără urmă în Lacul Michigan pe 23 iunie 1950. Localnicii, pe de altă parte, sunt siguri că există baze extraterestre în aceste lacuri, ceea ce nu este greu de crezut având în vedere numărul de întâlniri cu OZN-uri.

Să revenim la observaţia descrisă la începutul articolului. Obiectul li se părea a fi o „farfurie zburătoare” cu margini bine definite. Iar faptul că se oglindește pe suprafața lacului este semnificativ. În afară de asta, apa de dedesubt părea să strălucească sau să se miște, de parcă obiectul ar fi provocat un fel de forță sau schimbare, în ciuda faptului că se afla la câţiva metri înălțime.

Acesta este doar unul dintre numeroasele incidente care arată că în Marile Lacuri se întâmplă lucruri neobișnuite și inexplicabile, unii chiar susținând că acolo ar putea să existe o bază extraterestră subacvatică.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO