Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Într-un tablou vechi de aproape 600 de ani observăm mai multe OZN-uri şi o uriaşă navă-mamă extraterestră!


miracolul zapezii 2Istoria OZN-urilor nu e chiar una recentă. În multe tablouri din Evul Mediu întâlnim o serie de reprezentări grafice foarte asemănătoare cu OZN-urile. Noi am mai vorbit despre acest lucru în mai multe articole de pe site-ul „Secretele lui Lovendal”. Doar vă readuc aminte despre articolul acesta din ianuarie 2013 (Un OZN şi doi extratereştri apar în tabloul “Madonna cu pruncul şi Sf.Ioan Botezătorul copil”, vechi de peste 6 secole) în care într-un tablou vechi de peste jumătate de mileniu apar pictaţi un OZN şi doi extratereştri!

Astăzi, vom vorbi despre un alt tablou cu reprezentări ufologice (din 1432) al pictorului italian Masolino da Panicale (1383-1447), în care putem observa mai multe OZN-uri care pur şi simplu brăzdează cerul! Tabloul în cauză se numeşte „Miracolul zăpezii” şi a fost pictat de Masolino da Panicale pentru biserica Santa Maria Maggiore din Roma. Actualmente tabloul poate fi văzut în Galeria Națională din Capodimonte, Napoli.

Pictura se bazează pe o legendă din anul 352. Papa Liberius și Giovanni, un domn roman bogat, au visat că Fecioara Maria le-au cerut să construiască o biserică dedicată Ei, pe dealul Esquilino, una dintre cele 7 coline celebre ale Romei. Fecioara Maria, de asemenea, le-a mai spus celor doi că în locul ales pentru construirea bisericii va ninge. Conform legendei, acolo unde a nins prima dată a şi fost ridicată prima biserică în cinstea Fecioarei Maria. În general, zăpada este extrem de rară la Roma, chiar și în cele mai reci sezoane, astfel încât a doua zi dimineața, când un dreptunghi de zăpadă a fost descoperit pe dealul Esquilino în timpul celei mai fierbinţi luni de vară din Roma, totul a fost considerată ca fiind un miracol. Zăpada a persistat pe acel loc, în ciuda căldurii de afară. De îndată ce terenul pentru construirea bisericii a fost trasat, zăpada s-a topit, iar prima biserică mare din Roma, în cinstea Fecioarei Maria, a fost ridicată.

În tabloul lui Panicale, pe cer par a fi reprezentaţi nişte nori, din care ar fi căzut zăpadă. Însă, se poate observa cu uşurinţă că norii din pictura lui Panicale nu sunt deloc nori obișnuiţi. Dacă veţi privi mai aproape, veți observa că aproape toţi norii sunt cam de aceeași dimensiune și formă. Par mai degrabă nişte farfurii zburătoare! În plus „norii” pictaţi nu se aseamănă deloc cu cei întâlniţi în alte picturi din aceeași perioadă.  Este logic să presupunem că „norii” sunt de fapt nişte OZN-uri… Şi, nu în ultimul rând, norul central din tablou pare mai degrabă o uriaşă „navă extraterestră mamă”…

miracolul zapezii


Lasă un comentariu