Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Puiul de extraterestru ce-şi arată dinţii într-o cutie cu gheaţă

109

blankCe ziceţi de următoarea ştire? Sunt sigur că va provoca iarăşi un val de discuţii interminabile; şi mai sunt sigur de ceva: că multe site-uri mă vor copia şi vor da această ştire, aşa cum au făcut-o cu filmuleţul cu Charlie Chaplin şi telefonul mobil, “Secretele lui Lovendal” fiind primul site din România care a difuzat acea ştire. Aşadar…

“Am dat fără să vreau peste un videoclip foarte interesant: e vorba de un pui de extraterestru aflat într-o cutie cu gheaţă. Am căutat în tot Internetul, încercând să găsesc vreun articol legat de acest videoclip, dar n-am putut găsi nimic. Singura referinţă era următoarea: “Pui de extraterestru găsit într-o ladă de gunoi dintr-o baza militară”.  Acest lucru mi-a dat de gândit. Dacă a fost un experiment militar care a dat greş? Dacă, în loc de extraterestru, era de fapt un făt uman, căruia i s-a întâmplat ceva oribil?

În acest videoclip se aud oameni vorbind în limba spaniolă. Eu nu vorbesc spaniolă, aşa că nu ştiu ce spun ei. Dacă cunoaşte cineva ceea ce se spune acolo, ar fi bine să se dezvăluie discuţiile, pentru că s-ar putea aduce mai multă lumină în acest videoclip.

Ce-am observat eu în acest film: în primul rând faptul că puiul de extraterestru se află într-o cutie cu gheaţă. Dacă veţi compara bucăţile de gheaţă cu formele extraterestrului, veţi observa cât de mic e acesta. În al doilea rând, persoana care ţine cutia, o mişcă puţin, acest lucru făcând ca extraterestrul să fie lovit de bucăţile de gheaţă. Manevra pare să-l fi iritat pe pui, căci începe să-şi arate dinţii.

După opinia mea, e greu să falsifici un asemenea extraterestru mic care-şi arată dinţii. Singurul lucru care mă deranjează este acesta: de ce nu există până acum niciun articol despre acest videoclip?

Iată mai jos videoclipul. Voi decideţi: original sau fals?”


Orgoni Crystal