Tuneluri înalte cât Turnul Eiffel în Antarctica! O fi intrări către bazele secrete naziste situate sub gheaţă, sau e vorba de baze ale unor civilizaţii necunoscute?


tuneluri-in-antarcticaÎn august 2014, o ştire de pe Daily Mail a trecut puţin observat de public. E vorba de o descoperire a oamenilor de ştiinţă britanici care spuneau că au găsit nişte tuneluri misterioase în Antarctica, de origine… naturală (spun eu!). Citez din ştire:

O echipă de cercetători britanici a descoperit mai multe tuneluri sub un strat de gheaţă din Antarctica, care sunt aproape la fel de înalte ca și Turnul Eiffel. Cercetătorii de la o serie de universităţi din Marea Britanie şi de la British Antarctic Survey a detectat aceste tuneluri când zburau cu avionul deasupra banchizei Filchner-Ronne din Antarctica de Vest.

Tunelurile de 250 de metri înălţime sunt aproape la fel de înalte ca și Turnul Eiffel (…) Cercetătorii au juns la concluzia că tunelurile s-au format din apa eliberată din topirea gheții, care curge sub stratul de gheață, pe uscat și în ocean.

P.S. Există zvonuri că înainte de declanşarea celui de-al doilea război mondial (în 1938-1939), naziştii ar fi construit în Antarctica mai multe baze subglaciare, pentru dezvoltarea de tehnologii avansate şi tehnologice. Iar aceste tuneluri n-ar fi decât nişte intrări în aceste posibile baze naziste.

Dar, poate nu e vorba doar de baze naziste. După cel de-al doilea război mondial, guvernul american îl trimite pe amiralul Byrd într-o expediţie în Antarctica, pentru a studia posibilele baze secrete. După câteva luni, amiralul se întoarce şi, pe drum, dă un interviu-fulger ziarului „El Mercurio”, din Santiago de Chile, avertizând SUA că trebuie să se pregătească împotriva unui duşman care poate zbura de la un pol la altul al Pământului cu o viteză incredibilă.