Tuneluri înalte cât Turnul Eiffel în Antarctica! O fi intrări către bazele secrete naziste situate sub gheaţă, sau e vorba de baze ale unor civilizaţii necunoscute?


tuneluri-in-antarcticaÎn august 2014, o ştire de pe Daily Mail a trecut puţin observat de public. E vorba de o descoperire a oamenilor de ştiinţă britanici care spuneau că au găsit nişte tuneluri misterioase în Antarctica, de origine… naturală (spun eu!). Citez din ştire:

O echipă de cercetători britanici a descoperit mai multe tuneluri sub un strat de gheaţă din Antarctica, care sunt aproape la fel de înalte ca și Turnul Eiffel. Cercetătorii de la o serie de universităţi din Marea Britanie şi de la British Antarctic Survey a detectat aceste tuneluri când zburau cu avionul deasupra banchizei Filchner-Ronne din Antarctica de Vest.

Tunelurile de 250 de metri înălţime sunt aproape la fel de înalte ca și Turnul Eiffel (…) Cercetătorii au juns la concluzia că tunelurile s-au format din apa eliberată din topirea gheții, care curge sub stratul de gheață, pe uscat și în ocean.

P.S. Există zvonuri că înainte de declanşarea celui de-al doilea război mondial (în 1938-1939), naziştii ar fi construit în Antarctica mai multe baze subglaciare, pentru dezvoltarea de tehnologii avansate şi tehnologice. Iar aceste tuneluri n-ar fi decât nişte intrări în aceste posibile baze naziste.

Dar, poate nu e vorba doar de baze naziste. După cel de-al doilea război mondial, guvernul american îl trimite pe amiralul Byrd într-o expediţie în Antarctica, pentru a studia posibilele baze secrete. După câteva luni, amiralul se întoarce şi, pe drum, dă un interviu-fulger ziarului „El Mercurio”, din Santiago de Chile, avertizând SUA că trebuie să se pregătească împotriva unui duşman care poate zbura de la un pol la altul al Pământului cu o viteză incredibilă.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO