Povestea incredibilă a extratereştrilor care au venit în Kazahstan după fratele lor, pierdut de 2 săptămâni…


Spuneam într-un articol din iunie 2022 – Poveste incredibilă din Kazahstan (1979): un cioban se împrieteni timp de 2 săptămâni cu un extraterestru… – despre un cioban din Arkalyk (Kazahstan) care se împrieteni timp de 2 săptămâni cu un extraterestru. Povestea se sfârşi pe 26 iunie 1979, când extraterestrul dispăru din casa ciobanului.

Însă, la circa 100 km de locul unde a dispărut extraterestrul, nu departe de unitatea militară locală care deservește rachetele balistice nucleare R-36, tot în aceeaşi zi, a avut loc următorul incident ufologic/extraterestru. Cu o zi înainte de incident, martorii oculari au văzut mingi de foc pe cer, iar în ziua incidentului, școlarii din tabăra de pionieri Beryozka au văzut chiar extratereștri.

După cină, un grup de pionieri, inclusiv fiica unui maior al poliției locale, Svetlana Kvacheva, au fugit din tabără și au decis să aprindă un foc pe partea unui deal din apropiere. Dar, surpriză, umanoizi de 3 metri ieșiră în lumina focului. Copiii au fugit țipând spre tabără, dar umanoizii i-au urmat. Ascunși în spatele gardului taberei de pionieri și simțindu-se relativ în siguranță, copiii au început să cheme umanoizii să-i urmeze: „Veniţi aici, haideţi să vorbim!” Cu toate acestea, extratereștrii nu au acceptat invitația. În acel moment se întunecase deja, iar Svetlana Kvacheva și-a amintit de ochii groaznici care străluceau roșii în întuneric.

Un alt pionier, care se plimba noaptea în jurul taberei, pe una dintre poteci, a dat peste un umanoid uriaș întunecat. Fata s-a speriat și a fugit. S-a întors mai târziu împreună cu paznicul, dar nu mai era nimeni.

A doua zi, toți cei din tabără au auzit un zgomot, de parcă un avion cu reacție decola undeva în apropiere. Toată această poveste ar fi fără valoare dacă nu ar fi fost baza militară de rachete din apropiere. Potrivit unor rapoarte, aceasta conținea până la 15% din potențialul nuclear al URSS.

Sveta Kvacheva i-a povestit tatălui ei, un maior de poliție, despre incident, iar acesta a luat povestea în serios, după care copiii au fost intervievați de militari și apoi și de ofițerii KGB. Incidentul a devenit cunoscut publicului larg abia după ce unul dintre martori oculari, posibil muncitori de teren, a povestit despre el redactorilor uneia dintre revistele sovietice pentru tineret.

Dacă conectăm acest incident cu incidentul din Arkalyk, situat nu departe de Derzhavinsk, putem presupune că „băieții din spațiu” au zburat la fratele lor (extraterestrul care se împrieteni 2 săptămâni cu ciobanul) și, în același timp, au efectuat recunoașterea la baza militară sovietică. Și cine știe ce s-ar fi întâmplat dacă nu l-ar fi găsit pe extraterestru.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock