Triunghiul misterios de pe Lună, cu 7 lumini, îi uimeşte pe astronomi! Şi Soarele e pe „moarte”, iar mini-era glaciară ne ameninţă!

  •  
  •  
  •  
  •  

Luna Soare PamantMini era glaciară se află pe drum? Oamenii de știință avertizează asupra faptului că Soarele a „adormit” şi spun că acest lucru ar putea duce la temperaturi extrem de scăzute.

În 2012, sau, cel târziu 2013, trebuia să existe o activitate solară crescută; e vorba de petele solare şi de erupţiile solare. Acest lucru a fost afirmat de mai multe ori de către NASA, dar nu s-a mai întâmplat. Am scris şi eu despre acest posibil eveniment într-un articol din 2010: „O furtună solară masivă va lovi Pământul în 2012, având forţa a 100 de milioane de bombe cu hidrogen„: „Astronomii previzionează o masivă furtună solară şi care va lovi Pământul în 2012, având forţa a 100 de milioane de bombe cu hidrogen şi având potenţialul de a distruge întreaga reţea de energie a planetei.” Iată că predicţia lor nu s-a adeverit. Şi oamenii de ştiinţă de la NASA s-au alarmat, temându-se de o mini eră glaciară.

Iată ce ne spune „Daily Mail” într-un articol de pe 19 ianuarie 2014:

„Orice măsură s-ar lua, vârfurile solare sunt din ce în ce mai puţine”, a relatat Richard Harrison de Laboratorul Rutherford Appleton din Oxfordshire.”Sunt fizician solar de 30 de ani și n-am mai văzut așa ceva”. El crede că acest fenomen ar putea duce la apariţia de ierni extrem de reci” (…)

NASA, la rândul ei, a comentat:”Numărul de pete solare sunt cu mult sub valorile din 2011, iar exploziile solare puternice au fost rare.”

Despre ciudăţenia comportamentului Soarelui, am mai scris şi eu în noiembrie 2013 în acest articol: „NASA remarcă uluită că Soarele se comportă anormal în ultima perioadă! Este în pericol şi Pământul?„. Citez din acel articol:

„Oamenii de ştiinţă spun că activitatea solară este mai ciudată decât acum un secol sau mai mult, Soarele producând abia jumătate din numărul de pete solare așteptate (…) Pe baza înregistrărilor istorice, astronomii spun că Soarele în această toamnă (a anului 2013) ar trebui să se apropie de punctul culminant al ciclului său de circa 11 ani de activitate, așa-numitul maximum solar. Dar acest “vârf de activitate solară maximă” nu mai are loc”.

Pe de altă parte, nu doar cu Soarele, dar ceva ciudat se întâmplă şi cu Luna! Acum câteva zile a făcut senzaţie pe Internet ştirea conform căreia pe Google Moon s-a reperat un obiect misterios. Acesta poate fi găsit pe Google Moon la coordonatele N 22 42.618 E 142 34.657. Acelaşi „Daily Mail” ne scrie următoarele despre acest obiect:

„Este o navă extraterestră amplasată pe Lună sau o bază secretă ocupată de oameni? Speculațiile au explodat peste aceste imagini controversate care par să arate ceva inexplicabil pe suprafața Lunii. Anomalia triunghiulară, reperată pe Google Moon, are rânduri de 7 puncte de lumină, asemănându-se cu o bază extraterestră sau navă spațială. Forma gigantică seamănă de fapt cu o navă spaţială triunghiulară imensă, fiind cu mult mai mare decât orice navă aeriană construită vreodată pe Pământ”.

nava spatiala pe Luna

Oare există vreo legătură între cele două evenimente? Faptul că Soarele nostru pare că „moare” şi că Luna pare că deţine „nave secrete” extraterestre? De ce ambele informaţii sunt promovate aproape în acelaşi? Care e legătura între ele?


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu