Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Ultima înregistrare video cu vedeta Marilyn Monroe, înainte ca aceasta să-şi piardă viaţa

485

blankCelebra vedetă americană Marilyn Monroe, amanta preşedintelui J.F. Kennedy, a fost găsită moartă în dormitorul casei ei din Brentwood de către psihiatrul ei, Dr. Ralph Greenson, în primele ore ale dimineții de 5 august 1962. Greenson fusese chemat acolo de menajera vedetei, Eunice Murray, care se afla peste noapte și se trezise la ora 3:00, “simțind că ceva nu e OK”.

Murray văzuse lumină sub ușa dormitorului lui Monroe, aceasta nu răspunse, iar ușa dormitorului era blocată. Moartea a fost confirmată oficial de medicul lui Monroe, Dr. Hyman Engelberg, care a sosit în casă în jurul orei 3:50.

Moartea neașteptată a lui Marilyn Monroe a constituit subiect de știre de prima pagină în Statele Unite și Europa. Potrivit lui Lois Banner, se spune că rata de sinucideri din Los Angeles s-a dublat în luna după ce vedeta a murit; cotidianul “Chicago Tribune” a primit sute de apeluri telefonice de la oameni care solicitau informații despre moartea ei. Despre misterul morţii lui Marilyn Monroe (crimă sau sinucidere) puteţi citi mai multe în acest articol: Misterul morţii lui Marilyn Monroe: sinucidere sau asasinat?

Înmormântarea lui Marilyn Monroe, ținută la cimitirul din Westwood Village Memorial Park, pe 8 august 1962, a fost una privată, la ea participând doar cei apropiați. Sute de oameni au aglomerat străzile din jurul cimitirului.

În videoclipul de la finalul acestui articol puteţi vedea ultima înregistrare video cunoscută a lui Monroe, luată cu puțin timp înainte ca aceasta să-și piardă viața în mod tragic.

Orgoni Crystal