Două cataclisme cosmice au distrus o veche civilizaţie avansată de pe Terra acum 11.500-13.000 de ani. Şi totuşi, ştiinţa oficială ignoră toate dovezile…


Din ce în ce mai mulţi oameni de ştiinţă sunt de acord că acum 12.980 de ani a existat un „reset” total al civilizaţiei umane, ca urmare a unui dezastru planetar, produs probabil de impactul violent cu un asteroid masiv. În acest sens, există mai multe dovezi, ca mostre de gheaţă colectate din Antarctica şi Groenlanda (în timpul evenimentului climatic Younger Dryas), dispariţia a mai mult de 75% din mamiferele din America de Nord, precum şi a unor mamifere uriaşe care au pierit în acelaşi timp, o întrerupere bruscă şi masivă a ultimei epoci glaciare, o creştere neaşteptată a nivelului mării cu 150 de metri, într-o foarte scurtă perioadă de timp, precum şi dovezi care arată că exista o civilizaţie umană avansată cu mai bine de 13.000 de ani în urmă.

Cu toate acestea, în ciuda tuturor dovezilor ştiinţifice obţinute cu privire la aceste lucruri, totuşi în cărţile de la şcoală şi la facultate nu se vorbeşte despre acest dezastru planetar de acum 13.000 de ani, ca să nu mai vorbim de ignorarea aproape completă de către „ştiinţa mainstream” (oficială).

Mostrele de gheaţă preluate din Antarctica şi Groenlanda arată că au existat, de fapt, două evenimente dezastruoase: primul s-a întâmplat în urmă cu 12.980 de ani şi a durat circa 5 ani, iar cel de-al doilea a avut loc peste 1.400 de ani. Aşadar, avem două date de reţinut: circa 10.960 î.Hr. şi circa 9.560 î.Hr, când s-au întâmplat schimbări dramatice pe Pământ într-un timp cât mai scurt. De exemplu, creşterea nivelului mării cu circa 150 de metri arată că apele mărilor s-au ridicat global cu 10 metri în doar 24 de ore. De asemenea, temperatura s-a modificat la nivel global cu 10 grade în doar câteva anotimpuri.

V-aţi putea întreba ce proces a declanşat un asemenea eveniment. Există dovezi că a existat o coliziune cosmică, adică o cometă sau un asteroid a lovit un strat de gheaţă din America de Nord, care, în acele vremuri, avea mai mult de 2 kilometri grosime în medie. Acest lucru a determinat o evaporare masivă a gheţurilor din America de Nord, care a dus nu doar la o creştere masivă a nivelurilor mării, dar şi la precipitaţii abundente pe tot globul, din cauza vaporilor de apă ajunşi în atmosfera Terrei.

Stratul negru din perioada climatică a lui „Younger Dryas” a putut fi identificat în zeci de locaţii din mai multe continente, pe o suprafaţă mai mare de 50 de milioane de kmp. În acest strat negru se găsesc nano-diamante, iridiu şi chiar heliu extraterestru. Aceste elemente provin doar din două cauze: o explozie nucleară sau o coliziune cosmică. Dar, prezenţa heliului extraterestreu arată că ipoteza cea mai probabil este cea a unui cataclism cosmic.

Încă o dată, se confirmă ipoteza că „potopul lui Noe” din Biblie şi alte legende ale lumii cu privire la existenţa unui potop nu sunt „poveşti de adormit copiii”. Şi nu ar fi exclus ca o veche civilizaţie avansată (poate că cea a Atlantidei) să fi fost distrusă odată cu acest dezastru planetar…

UPDATE: Că tot mă acuza un cititor că nu prezint dovezi ale studiilor ştiinţifice despre acest subiect. Iată unul din studiile ştiinţifice: http://www.pnas.org/content/110/23/E2088.abstract.


Lasă un comentariu