Un doctor din SUA prezintă dovada supremă că implanturile extraterestre din trupurile oamenilor există cu adevărat

DISTRIBUITI
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Eu trebuie să recunosc, încă de la bun început, că sunt destul de sceptic privind existenţa extratereştrilor. Dar, vizionând videoclipul de mai jos, am început să fiu pus pe gânduri. E vorba de un chirurg din SUA care susţine că a operat câţiva pacienţi care aveau în ei implanturi extraterestre. La o analiză cu microscopul electronic, s-a găsit faptul că implantul era conectat cu terminaţiile nervoase ale pacientului operat! În plus, implantul era înconjurat de un material biologic neidentificabil, care prevenea respingerea de către sistemul imunitar al pacientului! Totodată, 3 laboratoare naţionale au confirmat faptul că implantul avea în el materiale care erau de origine extraterestră.

Priviţi videoclipul de mai jos. Traducerea am realizat-o eu, după sonorul filmuleţului; cu ghilimele şi italic veţi găsi părerile dr. Roger Leir.

Pentru prima oară în istorie, un om a prezentat dovezi intangibile conform cărora extratereştrii vizitează Pământul. Dr. Roger Leir este un chirurg din California de Sud, ce a efectuat operaţii timp de peste 30 de ani.

“Până acum, am efectuat 8 operaţii, din care am îndepărtat 9 obiecte. Punctul comun îl constituie faptul că toţi pacienţii au fost subiectul unor răpiri extraterestre”.

În 1996, el a efectuat una din primele operaţii prin care a îndepărtat un implant din falca unui pacient.

“Domnul căruia i-am îndepărtat obiectul lucra într-o industrie privată şi avea în spate o întreagă istorie de răpiri extraterestre”.

Ca cei mai mulţi oameni răpiţi de extratereştri, pacientul n-a fost doritor în a se face cunoscut, pentru a se arăta publicului.

“Cei răpiţi de extratereştri au frica în a spune cuiva ce i s-a întâmplat, căci astfel şi-ar putea pierde slujba sau îşi pot pune în pericol cariera, ori chiar să piardă bani…deci o fac dintr-un lucru foarte practic”.

Ceea ce veţi vedea în continuare este primul videoclip al unui implant extraterestru ce a fost îndepărtat. Şi trebuie să ştiţi că această filmare nu e pentru cei care au inima mai slabă. Mai întâi, chirurgul face o injecţie cu anestezic, pentru a amorţi terminaţiile nervilor din jurul implantului. Apoi, se face o incizie chirurgicală în ţesut, se pun nişte cleme chirurgicale, pentru ca incizia să rămână deschisă. După aceasta, chirurgul pătrunde mai adânc în incizie, şi, cu ajutorul unui aparat cu raze X, denumit fluoroscan, încearcă să localizeze implantul sub piele. Odată ce implantul este localizat, un cateter este inserat şi, în sfârşit, implantul este îndepărtat.

Dr. Leir descrie una dintre cele mai extraordinare descoperiri în timpul acestei operaţii uimitoare:

“Nu exista vreo dovadă a prezenţei obiectului în interiorul corpului. Apoi, când ne-am uitat la ţesuturile moi care înconjurau obiectul, acestea nu aveau nicio urmă inflamatorie, ceea ce e imposibil, căci, orice e inserat în trup, ar trebui să aibă o urmă inflamatorie. Şi, în al treilea rând, obiectul era înconjurat de un număr mare de terminaţii nervoase ce diferă din punct de vedere anatomic”.

Odată ce acest implant a fost îndepărtat, el şi-a dezvăluit forma sa triunghiulară. Proba a fost trimisă apoi către Laboratoarele Naţionale din Los Alamos, pentru a fi testată mai amănunţit.

“Atunci când am primit înapoi raportul iniţial de la Los Alamos, ştiam că era ceva neobişnuit, pentru că acesta e un laborator de nivel mondial, şi nu ar fi recomandat testări suplimentare dacă nu şi-ar fi dat seama că este ceva straniu. Exista o combinaţie de elemente în acest obiect care i-au făcut pe cei de la Los Alamos să aprecieze că sunt necesare mai multe teste”.

Implantul a fost apoi trimis la Laboratorul New Mexico Tech, unde au fost efectuate o serie de teste.

“Ei au crezut că obiectul trimis la analiză reprezenta o porţiune dintr-un meteorit. Ei nu ştiau că provenea dintr-un corp uman”.

Uimitor, Laboratorul New Mexico Tech a crezut că elementele chimice din implant proveneau din meteoriţi rari ce au căzut pe Pământ. În acest stadiu, o scanare cu microscopul electronic a fost realizată asupra implantului. Rezultatul a fost acela că implantul a fost fabricat şi nu provenea din meteoriţi căzuţi pe Pământ. Şi mai uimitor, rezultatele au arătat că implantul era conectat cu terminaţiile nervoase ale pacientului operat.

“Următoarele teste au fost efectuate la Universitatea California din San Diego”.

Testele efectuate la Laboratorul Universităţii California din San Diego au confirmat supoziţiile iniţiale. Astfel, s-a ajuns la concluzia că o porţiune din implantul analizat era de origine extraterestră şi nu provenea de pe Pământ.

“Unele din elementele găsite erau de origine extraterestră”.

Dovezile sunt concludente; implicaţiile sunt uimitoare. În acest caz, dovezile au fost documentate, iar concluziile – şocante.

“Aceasta s-ar putea să fie dovada pe care ştiinţa o căuta. Implicaţiile acestei descoperiri sunt de nivel planetar, şi poate afecta fiecare fiinţă umană”.

Dar implanturile extraterestre nu reprezintă singurele materiale pe care dr. Leir le investighează. Cea mai mare descoperire urmează să fie făcută.

 


DISTRIBUITI
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Lasă un comentariu