Un profesor francez descrie experienţa groaznică pe care a avut-o când sufletul său s-a reintegrat în corpul aflat la graniţa morţii. „Era magnific în afara corpului!”


Un profesor de filozofie din Toulon (Prof. Robert Blanchard), a povestit odată o incredibilă întâmplare de care avusese parte. Avea 19 ani, când a fost operat de hernie la spitalul din Poitiers (Franţa). La sfârșitul operației, când trebuia să se trezească normal, și-a recăpătat cunoștința… în afara corpului! Cum? Ei bine, el pretinde că s-a simțit plutind într-un fel de spațiu pătrat, al cărui plafon se pierdea în nori. Și-a zis: „Sunt mort”.

Neașteptat totuși, această situație îi părea agreabilă. Nu se simțise niciodată atât de bine. Calm, infinit de calm și liber ca aerul. „Era magnific în afara corpului!”

Însă, după câteva clipe, o forță misterioasă l-a tras în jos. Era neplăcut și Robert Blanchard încerca în zadar să reziste. Atracția era prea puternică. A început să coboare. Spre ce? Spre propriul său corp, pe care în fine l-a zărit, alungit pe pat, neînsuflețit, înconjurat de infirmiere…

Atunci s-a produs ceva pe care Blanchard nu l-a putut uita niciodată; a avut senzația reintegrării în propriul său corp, așa cum tragi pe tine o salopetă… dar infinit de anevoioasă, dureroasă și mult prea îngustă. Când a putut vedea din nou totul, corpul său reîncepuse să se miște, spre ușurarea infirmierelor medicale, care credeau că tânărul era deja mort.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock