Dr. Garry Nolan: „Sunt dovezi copleșitoare că extratereștrii au sosit deja pe Terra”! Fotografii din 2009 cu presupuşi extratereştri aflaţi în interiorul OZN-urilor


Extratereștrii au sosit cu mult timp în urmă… și sunt încă aici, crede dr.Garry Nolan de la Școala de Medicină a Universității Stanford, care s-a specializat şi în istoria OZN-urilor și a vieții extraterestre pe Pământ.

Dr. Nolan prezintă dovezile copleșitoare că extratereștrii au fost aici de mult timp: în videoclipul de la finalul articolului putem afla şi opinia lui dr. Nolan în ceea ce priveşte tehnologia utilizată, rolul guvernelor lumii în ascunderea informaţiilor despre extratereştri și despre cum putem folosi tehnologia extraterestră pentru a extinde sfera conștiinței umane.

Un bun exemplu că extratereștrii au sosit deja și ne-au vizitat sunt faimoasele înregistrări video cu OZN-uri înregistrate de Yalcin Yalman, un gardian de noapte din Turcia. Prima observaţie a început în 2007, apoi a avut loc din nou între mai și septembrie 2008, mai ales în timp ce cerul era întunecat (între 20:00 și 5:00), dar videoclipurile nu au fost suficient de clare pentru a recunoaște ocupanții extratereștri ale acelor OZN-uri. Însă, în 2009, Yalcin a putut pentru a filma imagini mult mai clare peste Marea Marmara, lângă Istanbul.

Filmările video au fost analizate pe larg de „Tubitak” – Consiliul de Cercetare în Știință și Tehnologie din Turcia, care a ajuns la concluzia că observările OZN-urilor din Turcia sunt reale și filmările OZN-uri arată clar ocupanții extraterestre (vedeţi imaginile de mai jos). Urmăriţi, de asemenea, şi videoclipul YouTube de la finalul articolului.


Lasă un comentariu