Pe 21 decembrie 2012, ne vor lovi razele cosmice albastre din centrul galaxiei noastre

16.851 vizualizari

Vorbeam, nu demult, în acest articol (https://www.lovendal.ro/wp52/conform-indienilor-hopi-toate-cele-9-semne-ale-sfarsitului-lumii-s-au-implinit/) de profeţia indienilor hopi despre sfârşitul lumii. Hopi reprezintă o populaţie de indieni americani care trăieşte în prezent în statul Arizona. Într-una din profeţiile lor se spune următoarele:

„Va veni o vreme când o stea albastră va apărea pe cer, iar strălucirea ei va lumina întunecimea nopţii. Această lumină albastră va aduce un vânt, un vânt care n-a mai fost văzut înainte pe Pământ de mult timp. Această stea albastră va aduce şi un foc, un foc atât de mare şi de fierbinte, încât va transforma materia Universului. Lumina albastră de la acea stea este semnalul că cea de a patra lume se va sfârşi. Steaua albastră va face ca oceanele să se ridice şi să inunde lumea. Aproape toate vietăţile vor pieri în această mare catastrofă”.

Ce spune de fapt această profeţie şi ce e cu steaua albastră? Unii cercetători cred că în interiorul galaxiei noastre, Calea Lactee, se află un nucleu galactic în care se produc, regulat, explozii. Această explozie, care are în special o lumină albastră, va trimite raze cosmice în toate direcţiile şi va ajunge şi în sistemul nostru solar, în circa 26.000 de ani (distanţa dintre Pământul şi centrul galaxiei noastre este de 26.000 de ani-lumină). Unii sunt şi mai curajoşi şi merg cu teoria mai departe. Ei afirmă că această lumină albastră va deveni vizibilă abia pe 13 decembrie 2012, atunci când va penetra câmpul magnetic protectiv al sistemului nostru solar.

Razele cosmice albastre din miezul galaxiei vor lovi Soarele nostru şi toate planetele, cauzând dezastre naturale incomensurabile, precum şi o schimbare a polilor magnetici şi geologici. Gravitatea (ce susţine apele în interiorul oceanelor), în momentul schimbării polilor, nu va mai fi capabilă de a susţine echilibrul, şi astfel, apa va scăpa de sub controlul gravitaţiei…ceea ce va avea ca efect un nou potop la nivel global. Vor apărea tsunami gigantici, despărţirea continentelor, explozii devastatoare ale vulcanilor şi vânturi extrem de puternice.

Toate aceste lucru s-ar întâmpla exact pe 21 decembrie 2012, când Pământul se va opri în a se mai roti, şi atunci se va întâmpla ceea ce s-a mai spus şi în vechile cronici: „cerul şi pământul îşi vor schimba locul, iar în ziua următoare Soarele va răsări din apus”.

Comentariile se pot face doar pe forum aici: http://forum.lovendal.net/religii-spiritualitate-si-paranormal/pe-21-decembrie-2012-ne-vor-lovi-razele-cosmice-albastre-din-centrul-galaxiei-n/