Soldaţii ruşi de elită folosesc tehnici avansate de parapsihologie – susţin oficialii de la Moscova. Cu puterea gândului, ei ar putea să întrerupă programele radio-TV sau să citească documente secrete…


Soldații ruși de elită pot disturba calculatoarele, pot trata trupele rănite și pot citi documente de limbi străine încuiate într-un seif – toate acestea folosind doar puterea minții lor, susţine o revistă oficială a Ministerului Rus al Apărării. Folosind parapsihologia, militarii ruşi pot detecta ambuscade, pot asculta comunicaţii secrete și pot perturba undele radio, spune colonelul în rezervă Nikolai Poroskov.

Tehnicile au fost dezvoltate în anii ’80 în Uniunea Sovietică, prin studierea telepatiei la delfini, se spune în raport. De asemenea, în articol se susţine că soldații ruşi pot comunica acum cu delfinii. Articolul, intitulat „Super Soldaţi pentru războaiele viitoare”, a fost imediat privit cu scepticism de către experți. Dar, apariția articolului în ediția din februarie 2019 a revistei „Armeiskii Sbornik” a Ministerului Rus al Apărării, este totuși remarcabilă.

Articolul spune următoarele:

* Doar cu puterea gândului, se poate, de exemplu, să se şteargă programele de calculator, să se asculte o conversație sau să întrerupă programele de televiziune și radio, precum și comunicațiile.

* Cei capabili de metacontact pot, de exemplu, să efectueze interogări non-verbale. Ei pot „vedea” prin soldatul capturat: cine este această persoană, punctele sale tari şi slabe, precum şi dacă el este deschis pentru a fi recrutat.

* Soldații ar putea chiar să citească un document aflat într-un loc sigur, chiar dacă acesta ar fi scris într-o limbă străină pe care nu o cunosc.

Soldații ruşi au fost, de asemenea, instruiți în „contramăsuri psihice”, se spune în articol – tehnici care îi ajută pe soldați să rămână puternici în timpul interogărilor efectuate de telepați din armatele rivale. Potrivit raportului, forțele rusești speciale au folosit aceste „tehnici de parapsihologie de luptă” în timpul conflictului din Cecenia, care a durat de la mijlocul anilor 1990 până la sfârșitul anilor 2000.

Coperta revistei Armeiskii Sbornik din februarie 2019

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO