O relatare istorică incredibilă ne arată cum Iustinian I, împăratul Bizanţului, îşi putea schimba forma, asemenea reptilienilor!


Există „schimbarea formei” la oameni? Bineînţeles că aşa ceva pare SF la prima vedere, dar există mici dovezi ştiinţifice incontestabile despre „schimbarea formei”. Natura are câteva exemple, cum ar fi omida care se transformă într-un fluture. Cât despre oameni şi abilitatea de metamorfozare într-o altă stare de existenţă fizică dovedită ştiinţific, nu există nicio dovadă care să demonstreze că aceasta este posibilă.

Dar de ce orice cultură din lume are mituri, legende şi poveşti ale iniţiaţilor ce vorbesc despre această capacitate? Trebuie să fie un motiv la baza acestor convingeri. Există exemple de figuri istorice importante care au pretins că pot să-şi schimbe forma. Procopius menţionează în „Istoria secretă” afirmaţii curioase cu privire la aşa-zisa abilitate a împăratului Iustinian I de a-şi schimba forma, care – împreună cu Constantin – a asigurat dominarea Bisericii Catolice Romane peste alte sisteme concurente de credinţe cum ar fi cultul Mithras.

„Şi câţiva dintre cei care au fost în palat cu Iustinian târziu noaptea, oameni cu spiritul pur, spun că au văzut o formă ciudată diabolică luându-i locul. Unul dintre bărbaţi a spus că împăratul s-a ridicat din tronul lui dintr-o dată şi a păşit, el nu a avut niciodată obiceiul de a rămâne pentru mult timp aşezat, şi imediat capul lui Iustinian a dispărut, în timp ce restul corpului sau părea să fie flux şi reflux, pentru care martorul a stat îngrozit şi temător, întrebându-se dacă îl înşela privirea. Dar curând a perceput capul dispărut luând formă şi alăturându-se corpului din nou la fel de ciudat cum l-a părăsit… Altul a spus că a stat alături de împărat şi dintr-o dată faţa s-a schimbat într-a masă de carne fără formă, cu ochii şi sprâncenele nefiind la locul lor potrivit, neavând nici o altă trăsătură distinctivă; şi, după un timp, aparenta sa înfăţişare naturală s-a reîntors. Am scris aceste dovezi nu ca şi cum eu însumi le-aş fi văzut, dar auzite de la bărbaţi care erau siguri că văzuseră aceste apariţii la acel moment”.

Iată, deci, un exemplu în istorie de schimbare a formei… Şi, în literatura ezoterică, se spune că doar reptilienii au această capacitate de schimbare a formei.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock