Mike, bărbatul care s-a întâlnit cu reptilienii faţă în faţă

În timpul lunii iunie 2004, Mike B se afla la circa 5 km de baza de antrenament Dobbins (Georgia, SUA), în pădure, căutând să vâneze căprioare. El era nevoit să meargă pe jos, întrucât pădurile acelea sunt atât de dese, că este imposibil să poţi folosi ATV-ul. Apoi, el se decise a campa noaptea într-un loc din pădure.

Era seara foarte târziu, şi totul în jur s-a întunecat. În partea de nord, el văzu nişte lumini albastre pe cer. Ele pluteau deasupra pământului şi apoi dispăreau după un deal. Ceva mai târziu, el auzi nişte sunete ca de păsări, pe care era imposibil să le identifice. Sunetele se auzeau din ce în ce mai tare şi parcă se apropiau de Mike. Atunci, Mike a aprins lanterna şi văzu o creatură, care fugi imediat de lumina lanternei.

Apoi, el auzi cum cineva se îndrepta spre el, aşa că prima sa reacţie a fost aceea de a lua arma şi a trage un foc. Când a tras focul. toată zona s-a luminat şi atunci el văzu mai bine creatura, care arăta groaznic. Creatura era pur şi simplu un reptilian în carne şi oase, mult mai înalt decât el, cu ochii verzi, ca de pisică. Reptilianul începu să înconjoare zona în care stătea Mike. Dar nu era singurul! Se pare că reptilianul şi-a mai chemat alţi câţiva confraţi de-ai săi, care l-au înconjurat pe Mike toată noaptea. Bărbatul n-a dormit deloc, şi a tot tras focuri de armă, pentru a-i ţine departe pe reptilieni.

Dimineaţă, când creaturile au plecat, Mike s-a uitat la urmele de paşi lăsate de reptilieni. Acestea erau mari şi evidenţiau trei degete în faţă şi unul în spate, exact ca piciorul unei şopârle. Conform aceluiaşi Mike, oamenii din zonă au raportat dispariţia unor animale mici din curţile lor. S-au hrănit cu ele reptilienii?

Lasă un comentariu