Totul despre inelele magice şi puterile lor mistice! Povestiri incredibile de la regele Solomon, până la faraonul Tutankhamon şi împăratul Carol cel Mare!


inel magicComorile nu constau întotdeauna în mari tezaure de aur sau în munți de pietre prețioase. O comoară poate fi, de asemenea, un artefact extrem de prețios, cum ar fi Chivotul Legii, sabia Longinus sau un inel mic, dar foarte prețios cu puteri magice.

Inelul magic al lui Solomon

De exemplu, conform legendelor, celebrul rege Solomon avea un inel de aur foarte valoros. Inelul nu era doar prețios, dar, de asemenea, era şi magic. Cu acesta, Solomon putea controla spiritele, dar și demonii. Dintre toate comorile sale, acest inel este considerat ca fiind cel mai mistic. Se spune că într-o zi regele a pierdut inelul prețios în apele râului Iordan. Solomon a considerat inelul pierdut pentru totdeauna până când un pescar a venit la el. El a găsit inelul în interiorul corpului unui pește. Se spune că inelul magic este îngropat alături de trupul regelui Solomon. Cu toate acestea, nimeni nu a găsit mormântul lui Solomon… încă! Iar, cel care va găsi inelul, va deveni conducătorul lumii.

Inelul atlanţilor din Egipt

Howard Carter este arheologul care, în 1922, a descoperit mormântul lui Tutankhamon. La acea vreme, toată lumea a fost surprinsă de faptul că celebrul blestem al mormântului faraonului nu l-a afectat pe arheologul principal, pe când cei din suita sa au fost afectaţi de blestem. Se spune că Carter a fost protejat de blestem, pentru că a avut un inel găsit în Assuan, în mormântul unui preot numit Jua.

Inelul avea pe el diverse figuri geometrice, cum ar fi trei linii drepte și triunghiuri. Cifrele de pe inel au fost amenajate în conformitate cu principiile cunoașterii ezoterice. Inelul era menit să protejeze o persoană de pericole, blesteme și de magie neagră. Astăzi, inelul este cunoscut sub numele de „inelul lui Ra” și se crede că acesta a fost proiectat inițial de către oamenii din Atlantida. În conformitate cu aceeași teorie, egiptenii sunt consideraţi a fi descendenții celor din Atlantida. În ceea ce privește inelul, o explicație a puterii acestuia rezultă din principiile radionice care pot avea efecte pozitive sau negative asupra individului care îl poartă.

Inelul dragostei al lui Carol cel Mare

Spunându-se că fiind influențat de puterea unui inel magic, împăratul Carol cel Mare s-a îndrăgostit de o femeie din Germania. El a iubit-o atât de mult încât a început să-și neglijeze afacerile sale de stat, pentru a fi cu ea. Cu toate acestea, într-o zi, femeia a murit. Carol cel Mare a ţinut trupul mort al femeii şi a refuzat s-o îngroape. Într-o zi, când Carol cel Mare era plecat, arhiepiscopul Turpin a intrat în dormitorul împăratului. Acolo, el a observat un inel prețios aflat pe cadavru, pe care l-a luat cu el.

De îndată ce inelul a fost îndepărtat, trupul mort a început să putrezească. La întoarcerea lui Carol cel Mare, tot ce a găsit a fost un cadavru groaznic urât mirositor. El a îngropat trupul, dar un alt lucru ciudat a început să se întâmple. Carol cel Mare a început să fie pasionat față de arhiepiscopul Turpin. Arhiepiscopul şi-a dat seama că e ceva suspect în legătură cu inelul, aşa că a luat inelul şi l-a aruncat în lac. Conform legendei, Carol cel Mare s-a îndrăgostit de lac, aşa că a ordonat ca un palat magnific să fie construit lângă lac. Astfel, a luat naştere Aix-la-Chapelle, unde Carol cel Mare a fost îngropat la moartea sa.

Inelul magic al lui Genghis Han

Genghis Han, marele conducător mongol, a știut cum să profite de magie. În secolul al 12-lea, el a domnit peste marele Imperiu Mongol, iar unii cred că acest lucru se datorează unui inel de magie puternic. Inelul avea un rubin inscripționat cu un simbol de magie și a fost purtat atât de Genghis Han, cât şi de nepotul său, Kublai Han. Întotdeauna a purtat inelul ​​pe mâna dreaptă, pe degetul arătător.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock