Unde dispar miraculos zeci de mii de oameni în SUA, în fiecare an? Poliţiştii americani suspectează răpirile extraterestre…


În anul 1977 (deci acum este 40 de ani), mai mult de 51.000 de persoane de pe teritoriul Statelor Unite şi Hawaii au dispărut fără urmă, fie în drum spre serviciu, supermarket, fie în timp ce îşi plimbau câinele ori în timp ce adunau rufele de pe sfoară.
Deşi aproximativ 23.000, din care făceau parte în primul rând fugari adolescentini, au fost găsiţi sau prinşi, un număr enorm de cazuri, 18.000, n-au fost vreodată rezolvate, conform declaraţiei lui Marvin Jeffreys, un purtător de cuvânt al Institutului de Executare a Legilor Naturale.

Un studiu independent al acestor date efectuat de un oficial sugerează o teorie uimitoare care susţine că OZN-urile ar putea fi direct responsabile pentru multe dintre aceste dispariţii surprinzătoare. „Este încă în stadiul de teorie, una ce merită să fie aprofundată prin studiu. Descoperirile rezultate în urma cercetării mele independente arată că numărul acestor dispariţii este foarte crescut în lunile în care sunt raportate valuri de OZN-uri”, a dezvăluit căpitanul poliţiei dintr-un mare oraş metropolitan, care a cerut să îi fie ascunsă identitatea.

Pe bună dreptate, omul legii a indicat că metodele de detecţie ale poliţiei moderne sunt îmbunătăţite constant şi că în fiecare an procentajul cazurilor închise creşte. „Cu toate acestea, statisticile dovedesc că cei responsabili cu aplicarea legii se descurcă mai bine cu rezolvarea crimelor decât a dispariţiilor. Nu spun că „farfuriile zburătoare” i-au răpit pe toti aceşti oameni, dar nu cred că ar trebui trecută cu vederea nicio posibilitate, fie ea comună, fie fantastică”.

Să luăm cazul lui Travis Walton. Acesta, şeful unei echipe de muncitori forestieri, a dispărut timp de aproape o săptămână în anul 1975, după ce colegii săi de muncă l-au văzut doborât de o lumină orbitoare provenită de la un OZN. După ce oamenii care au plecat fugind şi-au făcut curaj să se întoarcă, Walton dispăruse. După căutări şi investigaţii intensive, la care se zvoneşte că au participat şi ofiţeri federali, nu s-au descoperit urme ale lui Walton, până ce acesta a apărut din nou, pe neaşteptate.

Martorul a susţinut că ocupanţii OZN-ului l-au răpit, l-au supus unor examinări medicale, iar apoi i-au dat drumul de bunăvoie. Dacă nu l-ar fi eliberat, Walton s-ar fi alăturat celor mai bine de 18.000 de persoane dispărute în anul 1977 care nu au mai fost găsite. Mai multe astfel de răpiri au fost relatate de victime.

Aşadar, există motive de a suspecta că în multe dintre cazurile nerezolvate ar putea fi vorba despre răpiri efectuate de ocupanţii OZN-urilor, care nu le-au permis victimelor să se întoarcă.


Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO