Un document secret CIA, recent declasificat, ne vorbeşte despre „planul astral” al Universului, un concept care nu se învaţă la şcoală

 • 314
 •  
 •  
 •  
  314
  Shares

Un document secret CIA, redactat în 1983 de către un Wayne M. McDonnell de la Serviciile Secrete Militare Americane, dar care a fost declasificat între timp, a apărut într-o formă completă pe site-ul CIA. Documentul complet declasificat ridică unele întrebări din cauza subiectelor sale foarte neobișnuite. El este un rezumat complet și detaliat al investigațiilor CIA asupra a ceea ce se numește adesea drept „planul astral”.

Planul astral este considerat a fi o zonă dincolo de lumea materială, care poate fi accesată de sufletul sau de spiritul unei ființe umane. Unele religii cred că planul astral poate fi accesat numai după moartea corpului fizic, în timp ce alții cred că este posibil să ajungem la această dimensiune în timpul vieții.

Planul astral este cel mai frecvent asociat cu anumite religii orientale, cum ar fi hinduismul și jainismul, și este esențial pentru credința budistă și conceptul de nirvana. În ultimele decenii, conceptul planului astral a cunoscut o creștere a popularității atât în ​​Occident, cât și în Asia, odată cu creșterea mișcării New Age.

În timp ce mulți oameni resping „planul astral”, considerând că acesta nu e altceva decât o viziune a minții care poate fi explicată în detaliu de știință, se pare că CIA nu a fost de acord cu acest lucru şi a întreprins propriile cercetări. În documentul recent publicat de CIA, se explică că investigațiile au descoperit că planul astral există cu siguranță şi nu este un mit. Documentul se referă, de asemenea, la un concept numit „Absolutul” care pătrunde în fiecare moment în timp și spațiu în fiecare dimensiune. Absolutul este descris ca fiind atât omniprezent cât și omnipotent.

Cei care au lucrat la proiect au declarat dorința lor de a investiga conceptul planului astral într-un mod mai detaliat în viitor. Cu toate acestea, se pare că interesul pentru proiect a fost eliminat de către nivelurile superioare de comandă sau poate că investigațiile ulterioare privind fenomenul extraordinar au fost clasificate la un nivel de secret mai ridicat. În momentul de față, CIA nu a prezentat alte informații referitoare la investigarea planului astral. Firește, acest lucru ridică suspiciuni că poate guvernul a dobândit o înțelegere aprofundată a acestui concept și poate că acum îl folosește fără cunoștința publicului larg.

Documentul declasificat se poate vedea pe site-ul CIA: https://www.cia.gov/library/readingroom/docs/CIA-RDP96-00788R001700210016-5.pdfcia.gov/library/readingroom/docs/CIA-RDP96-00788R001700210016-5.pdf


 • 314
 •  
 •  
 •  
  314
  Shares

Lasă un comentariu