Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Pentagonul recunoaşte oficial că a studiat materialele recuperate de la OZN-urile prăbuşite! S-au găsit materiale futuriste, capabile de memorie, de invizibilitate sau de încetinire a vitezei luminii

  •  
  •  
  •  
  •  

blank
Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Pentagonul, conform informațiilor primite printr-o cerere de acces la informaţii clasificate, a admis că a testat resturile unor OZN-uri prăbuşite. „Ceea ce se poate constata este faptul că aceste tehnologii recuperate de la OZN-uri reprezintă un adevărat salt cuantic în domeniul materialelor cunoscute de oameni”, a scris cercetătorul, Anthony Bragalia, pe blogul său, UFO Explorations, relatează The Daily Mail.

Bragalia a declarat că a obținut peste 150 de pagini de la Departamentul de Informaţii al Armatei SUA (DIA), după ce agenția a răspuns la o cerere pe care cercetătorul a depus-o acum trei ani. „Cererea originală din 2017, adresată DIA, solicită descrierile fizice, proprietățile și compoziția materialelor OZN-urilor deținute de guvern”, a spus el.

În răspunsul obţinut, s-a arătat că testarea a fost efectuată de Bigelow Aerospace, o companie din Las Vegas, Nevada, care îndeplinește funcţia de contractor privat pentru Departamentul Apărării al SUA. În pagini se menționează în mod repetat „tehnologii avansate” în legătură cu Nitinolul, care este descris ca un aliaj de recuperare a formei. Conform lui Bragalia, Nitinolul avea proprietăți similare cu „metalul de memorie” găsit în apropierea lui Roswell, locul în care în 1947 s-ar fi prăbuşit un OZN extraterestru.

Paginile primite de Braglia arată, de asemenea, că Pentagonul explorează dacă metalul acesta poate fi folosit în scopuri de sănătate. Cercetătorul a menționat, de asemenea, că peste 40 de martori ai accidentului de la Roswell au spus că un material asemănător metalului recuperat ar putea avea „amintiri de sine”, atunci când a fost modificat fizic.

„Pe baza documentației primite, se pare că resturile recuperate prezintă alte capacități extraordinare”, a spus Bragalia. „În plus față de amintirea formei lor originale atunci când sunt îndoite sau zdrobite, unele dintre aceste materiale futuriste au potențialul de a face lucrurile invizibile, de a comprima energia electromagnetică și chiar de a încetini viteza luminii.”

Bragalia a spus că nu se știe unde se află epava OZN și că Bigelow Aerospace a concediat aproape toți cei 85 de angajați ai săi în martie 2020.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): Daily Mail


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu