Pământul nu orbitează Soarele aşa cum ştim noi, ci este atras de acesta într-o spirală continuă prin galaxia Calea Lactee


Pământul nu orbitează Soarele în felul în care am fost învăţaţi până acum, ci mai degrabă urmăm sau suntem atraşi de către Soare într-o spirală prin Univers şi timp. Acest lucru îl puteţi înţelege urmărind videoclipul de mai jos, iar noutatea care o aduce o asemenea abordare constă în faptul că Soarele, deci şi Pământul, se mişcă prin galaxia Calea Lactee într-o spirală continuă, nu printr-un plan ecliptic plat.

În videoclipul YouTube de la final puteţi observa printr-o simplă animaţie cum se mişcă Pământul şi sistemul solar prin spaţiu. Care este problema cu modelul actual? Suntem învăţaţi de faptul că Pământul se învârte în jurul Soarelui, iar acesta se învârte în jurul centrului galaxiei Calea Lactee. Avem următoarele date: Pământul se roteşte între 0-1040 mile/oră (depinzând de latitudine); Pământul se roteşte în jurul Soarelui cu o viteză de 66.629 mile/oră, iar Soarele orbitează centrul galactic la circa 447.000 mile/oră. Pentru a afla cât de repede se mişcă Soarele, ştim că Pământul traversează cel puţin 3.918.402.000 mile într-un an.

Viteza totală a Pământului care se mişcă prin spaţiu este greu de determinat, ca urmare a combinaţiilor mişcărilor. Totuşi, folosindu-ne de radiaţiile cosmice cu microunde, se estimează că mişcarea totală a Pământului prin spaţiu este de aproximativ 1.342.000 mile pe oră sau 11.763.972.000 mile într-un an!

Modelul clasic ne spune că noi, astăzi, ne aflăm exact unde eram acum 1 an, când, de fapt, noi ne aflăm la 11 miliarde de mile faţă de cum eram acum 1 an. Ideea aceasta aparţine fizicianului iranian Nassim Haramein, cel despre care am scris în urmă cu 1 an jumătate în acest articol (https://www.lovendal.ro/wp52/degeaba-asteptam-sfarsitul-lumii-pe-21-decembrie-2012-nibiru-a-fost-deja-si-a-plecat-in-2003/) şi în care spuneam că Nibiru ar fi fost deja în anul 2003, scăpând de sfârşitul lumii ca prin urechile acului.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock