Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Ce caută un obelisc egiptean – simbol falic şi satanist – în mijlocul pieţei Sf.Petru din Vatican?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankÎn mijlocul pieţei Sf.Petru, chiar în faţa Vaticanului, se află un obelisc înalt de 25 de metri. Deşi are o cruce în vârf, acest obelisc egiptean este unul păgân şi este ciudat cum un simbol falic se află chiar în mijlocul sediului Bisericii Catolice.

Acest obelisc, înălţat spre aşa-zisul zeu al „soarelui” şi care ar fi simbolizat venerarea panteistă a forţelor naturii, a fost mutat de la Heliopolis la Roma între anii 37-41 d.Hr. de către Caligula, în piaţa sa de pe Colina Palatină. În 1586, pentru a asigura amplasarea acestui obelisc exact în centrul catedralei, a fost mutat la ordinul Papei Sixtus al V-lea pe o distanţă scurtă până în locaţia actuală: Piaţa Sfântului Petru. În acele zile, mutarea acestui obelisc masiv era o sarcină extrem de dificilă, mai ales dacă ţinem cont de PEDEAPSA CU MOARTEA pe care papa o promisese oricui ar fi fost vinovat de căderea sau vătămarea lui…

În fine, un bărbat numit Domenico Fontana a acceptat responsabilitatea mutării şi ridicării obeliscului din Vatican. Cu ajutorul a 160 de cai, a unei echipe de 800 de muncitori, după 45 de zvâcniri, mutarea a început! Era 10 septembrie 1586. O mulţime de oameni umplea piaţa. Sub ameninţarea pedepsei cu moartea, mulţimea a aşteptat în linişte în timp ce mutarea avea loc. În final, după aproape un eşec, obeliscul a fost ridicat în uralele mulţimii, sunetul clopotelor şi bubuitul tunurilor. Romanii au sărbătorit, iar papa a binecuvântat muncitorii şi caii acestora.

Obeliscul babilonian aflat odată în Heleopolis, centrul cultului egiptean al soarelui, era o copie a obeliscului din centrul Babilonului, dacă nu obeliscul însuşi. Există multe simbolistici oculte asociate acestui obelisc, în jurul căruia antica religie misterioasă din Babilon a fost ţesută, unul dintre acestea fiind o reprezentare simbolică a Turnului Babel. Obeliscul se afla în mijlocul unei păduri circulare (pădure circulară de piatră, în cazul Romei), sugerând venerarea uniunii dintre „principiile” bărbăteşti şi cele femeieşti, mai degrabă decât a CREATORULUI, acesta este indicator al divinizării CREĂRII (sau „Creaţiei).

Într-adevăr, simbolul falic, şi întregul Vatican, a fost ridicat pe acelaşi deal numit „loc de divinaţie” (Vaticinia) în Roma antică precatolică. Se spune că numele vine de la numele unui „zeu” păgân antic numit „Vaticanus” aşezat pe sau sub acest deal, căruia profeţii antici i se împărtăşeau.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu