Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Ruşii au identificat semnale cosmice artificiale, la mare distanţă faţă de Pământ, emise de o posibilă civilizație extraterestră extrem de avansată

  •  
  •  
  •  
  •  

Oamenii de știință ruşi au semnalat în 1960 că au captat frânturi de semnale radio care au lăsat să se înțeleagă că ar exista civilizații extrem de avansate pe CTA-21 și CTA-102, sau în vecinătatea lor. Studiile ruşilor au continuat în 1964, având drept rezultat publicarea unui raport în „Jurnalul Astronomic” al Academiei Sovietice de Știință, condus de cunoscutul astronom dr. N. S. Kardashev. El a precizat că semnalele erau recepționate în banda de 900 megacicli, ceea ce este aproape perfect pentru emisiunile la distanță extrem de mare, întrucât tocmai între cele două părți ale spectrului abundă „radio-zgomotul” natural care produce interferențe serioase în timpul funcționării radiotelescoapelor. După ce a remarcat că semnalele înseși par să aparțină categoriei tehnice a emisiunilor artificiale, opuse radiațiilor naturale, Kardashev a atras atenția asupra caracteristicilor de regularitate ale fluxului și refluxului semnalelor.

Date fiind distanțele uriașe dintre Pământ și presupusele sedii ale structurilor CTA-21 și CTA-102, semnalele ar trebui să fie emise de către un emițător având energia de emisie a Soarelui nostru. Oare cum ar fi posibil un lucru ca acesta?

Kardashev sugerase că o civilizație extrem de avansată ar fi ajuns să cunoască modalitatea de a folosi substanța planetelor nelocuite spre a le îngrădi în sistemul solar respectiv, inclusiv Soarele de acolo, conservând și utilizând astfel totalitatea energiei acestui sistem, mai puțin un mic procentaj pierdut prin reflexie. Aceasta ar explica de ce chiar sursele sunt invizibile pentru noi și în ce fel se emit semnale destul de puternice ca să ajungă la noi în spectrul emisiunilor radiofonice.

Realitatea semnalelor este de netăgăduit. Originea lor este larg acceptată. Ce, sau cine le emite, și cum, nu știm. În acest punct, teoria lui Kardashev nu este altceva decât o teorie. Ca și în cazul teoriei câmpului unificat, a lui Einstein, și al teoriei gravitației a lui Newton, teoria lui Kardașev rămâne nedovedită…


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal