Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

În Spania a fost fotografiată o navă a extratereştrilor pleiadieni!?


Cel care a pus această imagine pe site-ul MUFON este cumnatul martorei care a fotografiat obiectul zburător neidentificat. Cazul MUFON respectiv este catalogat sub numărul de 91343. Pe 8 aprilie 2018, femeia respectivă a ajuns în Golful Cadiz (Spania) pentru o călătorie. Ea a observat o lumină ciudată, a pus mâna imediat pe telefon şi a fotografiat acest OZN care se poate observa în mod clar, cu forma sa sferică.

Specialiştii în ufologie, care cunosc bine diferitele tipuri de OZN-uri care vizitează Terra, spun că această fotografie prezintă imaginea unei „nave pleiadiene”. Pleiadele reprezintă un grup de stele frumoase situate în constelația Taurului, dintre care șapte stele pot fi văzute cu ochiul liber: ​​Alcyone, Merope, Celeno, Taygeta, Sterope, Electra și Maia. Conform legendelor indienilor Cherokee, se spune că oamenii își au originea în Pleiade, de foarte mult timp. Fiinţe necunoscute din Pleiade au venit pe Pământ pentru a aduce lumină, cunoaştere, dar şi creaţie. Tot aceleaşi legende spun că extratereştrii din Pleiade (pleiadienii) sunt mult mai evoluaţi decât noi, de aceea i-am putea considera pe pleiadieni ca fiind fiinţe iluminate.

MUFON (Mutual UFO Network) este o organizație americană non-profit care investighează cazurile raportate de observații a OZN-urilor. Este una dintre cele mai vechi și mai mari organizații OZN de anchetă din Statele Unite ale Americii.


Lasă un comentariu