Un caz documentat şi şocant de „răpire extraterestră”: Dave, bărbatul care a fost supus unei investigaţii abdominale de către creaturi de jumătate de metru înălţime


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Cercetătorul american prof. dr. John E. Mack, profesor de psihiatrie şi deţinător al Premiului Pulitzer, de la Universitatea Harvard a examinat într-un studiu cuprinzător mărturiile a 76 de persoane în legătură cu întâlnirile acestora cu fiinţe din spaţiul extraterestru. Iată unul din cazurile dezvăluite după o şedinţă de hipnoză regresivă.

Pennsylvania (SUA) – într-o noapte clară de vară, 1992. La ora două, Dave (38 ani) s-a întors acasă. Soţia sa dormea deja, în vreme ce el, nereuşind să adoarmă şi tot răsucindu-se în pat, a auzit deodată un scârţâit puternic. La geam a văzut o făptură feminină într-o rochie neagră. L-a fixat cu ochii ei alungiţi şi migdalaţi, hipnotizându-l.

Femeia l-a condus pe Dave la nava spaţială care se afla la 50 m distanţă de casă. Obiectul rotund avea o cupolă; femeia l-a condus înăuntru. Nişte creaturi ce atingeau abia o jumătate de metru înălţime l-au silit să se aşeze pe o masă. Dave vroia să se apere, însă nu se putea mişca. O creatură i-a străpuns muşchiul abdominal cu un instrument lung de 1,20 metri. Producea zgomote în pântecele lui; îl simţea în tot corpul asemenea unei sonde.

După aceea, creaturile au părut mulţumite de examinare. Femeia l-a şi lăudat chiar. Apoi l-au adus acasă; însă Dave a rămas cu o cicatrice pe burtă în formă de seceră. Concluzie emisă de profesorul Mack: numeroşi răpiţi au observat deodată cicatrice pe corpurile lor a căror provenienţă nu şi-au putut-o explica. Nici părinţii lui Dave nu-şi pot aminti de vreo rană gravă suferită în copilăria acestuia.


Lasă un comentariu