Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Premoniţii înfricoşătoare din întreaga lume despre atentatul terorist 9/11 de la New York


Atentatul terorist de la New York, de pe 11 septembrie 2001 (cunoscut şi sub numele de 9/11) a fost cel mai mare atac terorist din istoria umanităţii. Se pare însă că acest dezastru a avut o mulţime de premoniţii înainte ca el să se întâmple în mod efectiv. Iată câteva exemple în acest sens:

• În ziua de 10/09/2001, un copil nord-american, elev în clasa a cincea dintr-o suburbie a oraşului Dallas, i-a spus unei profesoare că al treilea război mondial urma să înceapă în ziua următoare în Statele Unite şi că această ţară „îl va pierde”. Directorul colegiului s-a grăbit să comunice aceste cuvinte FBI-ului în urma evenimentelor produse la câteva ore după aceea.

• Cu trei luni înainte de atac, clarvăzătoarea britanică Valerie Clarke a spus în programul Kilroy Show al BBC- ului că avusese viziunea unei mari explozii provocate de un avion care se lovea de al doilea mare turn, în Manhattan.

• Organizaţia britanică UK Psychics are un Registru de Premoniţii, căruia i se pot comunica toate viziunile despre viitor. Cei din organizaţie susţin că o persoană le-a dat cu 6 zile înainte de atentat următoarele informaţii: „Am avut o viziune cu un avion comercial lovindu-se de ceva sau explodând în flăcări. Cred că se va întâmpla în Statele Unite, poate la Chicago”, care este al doilea oraş în privinţa numărului de zgârie-nori din SUA după New York.

• Pastorul protestant David J. Mayer, care conduce o mişcare ultrafundamentalistă nord-americană numită Ultima trâmbiţă, a publicat în buletinul acesteia din august 2001 o viziune pe care el spune că a avut-o pe 6 iulie 2001, în timpul ultimei sale vizite la New York. „Acolo, în depărtare, se vedeau Turnurile Gemene… Am simţit spiritul Atotputernicului ajungând la mine şi am văzut flăcări enorme ridicându-se spre înaltul cerurilor şi cum toată insula Manhattan era înghiţită de flăcări… Puteam auzi strigătele oribile ale mulţimilor de oameni în depărtare… Apoi am înţeles ce urma să se abată asupra acestei naţiuni… Nu pretind că ştiu ce înseamnă asta, dar ştiu că timpul e scurt şi sfârşitul aproape”, scrie el.

• Faimosul vizionar argentinian Benjamin Solari Parravicini ne-a anunţat posibile fapte viitoare prin intermediul a sute de „psihografii” ori desene abstracte. În două dintre ele, găsim o anticipare simbolică şi foarte interesantă a acestui eveniment. Au fost desenate în 1939 şi publicate de Pedro Romaniuk cu 11 ani înainte. Într-unul din ele, apare Statuia Libertăţii prăbuşindu-se, care era marele simbol al New Yorkului pe vremea aceea, când mai lipseau încă 34 de ani până la construirea World Trade Center. Era însoţit de următorul text: „Libertatea Americii de Nord îşi va pierde lumina, torţa ei nu va mai lumina la fel ca ieri, iar monumentul va fi atacat de două ori“. În altul, vedem o ciudată statuie dreptunghiulară tăiată în două, ce ne aminteşte de Turnurile Gemene, care pare mai curând să prindă cu mâna ei înălţată un proiectil fumegând decât să ţină o torţă.

• În 1904, Ellen G. White, fondatoarea Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea, a făcut o vizită la New York, unde a avut două viziuni cu privire la viitorul oraşului. În prima, a văzut cum oamenii bogaţi şi puternici „înalţă edificiu după edificiu, unul mai înalt decât altul”, pe care le consideră rezistente la foc şi absolut sigure”. Dar iată că, „deodată, se dă alarma de incendiu. Pompierii şi sistemele de siguranţă nu reuşesc să intre în funcţiune. Clădirile foarte înalte se aprind toate şi ard ca nişte torţe”, ne arată ea. Amintindu-şi de a doua sa viziune, White a scris: „Doar un cuvânt al Domnului şi aceste construcţii se vor face bucăţi şi vor fi şterse de pe faţa pământului, de parcă Atotputernicul le-ar fi măturat cu un gest al mâinii sale“. Lucrul cel mai interesant este acela că, atunci când doamna White şi-a transcris premoniţia, încă nu se proiectase niciun zgârie-nori, deşi ea a avut ideea unui „incendiu venit din ceruri”. După atentatul contra Turnurilor Gemene, capătă mai mult sens câteva amănunte ale premoniţiei, precum blocajul sistemelor de siguranţă (lifturile şi ieşirile de urgenţă) şi neputinţa pompierilor în lupta cu focul.


Lasă un comentariu