Experiment secret în România anilor ’80? Un medium a ajuns în „lumea de dincolo” şi a povestit tulburat ce a întâlnit acolo…


În anii ’80, spun diverse surse, în România comuniştii au realizat un experiment extrasenzorial secret. În ce a constat el? Un medium, cu aptitudini deosebite, s-a oferit să povestească cu ochii minţii ce se întâmplă în zonele din Munţii Buzăului, acolo unde aparatele indicau o tulburare energetică excesivă. El trebuia doar să intre într-o stare de transă şi să comunice ce se întâmplă acolo.

Experimentul a început, dar mediumul se pare că pur şi simplu a dispărut din faţa experimentatorilor! A fost găsit după o oră, cu faţa la pământ, la câteva sute de metri de locul unde dispăruse. Primele sale cuvinte au fost: „Am fost dincolo”!

Ulterior, mediumul a dat mai multe detalii. A fost aspirat într-un fel de tunel, la capătul căruia era o lumină strălucitoare, pe care el a apreciat-o ca o radiaţie luminoasă de 300.000 de grade Kelvin. Peisajul din „Lumea de Dincolo” era tulburător: se asemăna cu cel pământean, dar culorile mult mai pure. Acolo, erau nişte fiinţe asemănătoare oamenilor, dar, în mod straniu, ei păreau mai „normali” decât noi, oamenii. Nu a putut lua contact cu ei, pentru că ei păreau că rătăcesc fără ţel, pierduţi în timp şi spaţiu. Mediumul a mai apreciat că a stat mai puţin de o secundă în acea lume, de aceea a fost mirat când i s-a spus că a fost vorba de 1 oră…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO