Contactul şocant al unui mexican cu pilotul unui obiect portocaliu venit din altă lume – dovezile sunt imbatabile!


În ianuarie 1981, fotograful Carlos Diaz trebuia să se întâlnească cu cineva, lângă Mexico City, Mexic. Diaz a sosit mai devreme, așa că și-a parcat mașina și a așteptat sosirea cunoştinţele sale.

Aflându-se în maşină, el observă cum dintr-o vale din apropiere a ieșit un obiect portocaliu strălucitor, în formă ovală, care s-a apropiat de mașina lui. Diaz şi-a apucat camera foto şi a început să facă poze cu ceea ce vedea în fața lui, dar în timp ce își făcea fotografiile, mașina lui a început să zgâlţâie puternic. Diaz a ieșit din mașină și a continuat să facă fotografii, în timp ce misteriosul obiect a dispărut în cer.

Ulterior, bărbatul a început să devină obsedat de ceea ce văzuse în cer în acea dimineață, aşa că s-a întors în acelaşi loc de mai multe ori, sperând să revadă obiectul misterios, dar fără succes.

Însă, totul se va schimba în luna martie a aceluiaşi an. Într-o zi, deşi era ceață și ploaie, iar Diaz avea puține speranțe că va mai găsi ceva, el văzu o strălucire portocalie în vale, care se apropia de dânsul. Încă o dată, obiectul portocaliu strălucitor din ianuarie îi apăruse în faţă! De această dată, Diaz a putut vedea mai multe detalii; el l-a descris ca având formă de cupolă, fiind acoperit cu un număr de jumătăți de sfere, fiecare având în jur de un metru în diametru.

În timp ce se uita uimit, Diaz susține că a simțit senzația cuiva, care l-ar fi apucat din spate, după care și-a pierdut cunoștința. Când s-a trezit, a descoperit că hainele sale erau complet uscate, în ciuda faptului că fuseseră îmbibate cu ploaia de mai devreme, iar misteriosul OZN dispăruse.

Amețit și confuz, Diaz s-a întors la mașină, iar aici ar fi observat o altă mașină parcată în apropiere, de unde a ieşit un străin înalt și blond, care i-ar fi spus să se întoarcă a doua zi dacă vrea să afle mai multe. Asta şi făcu bărbatul; a doua zi, îl găsi pe același individ blond, care stătea acolo așteptându-l. El i-a spus lui Diaz că el este cel care îl apucase de umăr, din spate, și că, de fapt, el era cel care pilota OZN-ul. Acest străin enigmatic i-a spus lui Diaz că-și va recăpăta încet amintirea a ceea ce s-a întâmplat, iar aceasta îi va schimba viața pentru totdeauna.

În următoarele câteva luni, Diaz a început să-şi recapete uşor memoria despre ceea ce s-a întâmplat din momentul în care a fost prins de umăr din spate. Fotograful susţine că OZN-ul l-a dus prin diferite locuri, printre care o peşteră, despre care spune că era plină de stalagmite, dintre care unele au fost sculptate sub formă de sculpturi mayașe: „Am văzut mulți oameni în peșteră, dintre care unii mi-au făcut semn cu mâna și, într-o stare de șoc, am dat şi eu mâna cu ei”.

Apoi, entitatea umanoidă blondă apăruse lângă el pentru a-l îndruma către o altă peșteră care conținea șapte globuri strălucitoare, în formă de ou. Ființa i-a spus lui Diaz să intre într-unul dintre aceste globuri, în care se producea un fel de realitate virtuală: „Mă aflam într-o pădure, puteam vedea toate detaliile pădurii de parcă aș fi mers prin ea. Nu puteam atinge nimic, dar simțeam temperatura și umezeala. Puteam vedea și experimenta totul, deşi nu eram fizic acolo”.

Apoi, Diaz a fost adus înapoi la maşina sa. Dar, după ce şi-a amintit totul, bărbatul mexican pretinde că a fost contactat frecvent de aceste entități și că a pășit în aceste globuri în numeroase ocazii, călătorind prin ele pe tot Pământul și chiar şi prin timp, fiind învățat de extratereștri că totul era interconectat și că misiunea lui era să ajute la salvarea Pământului. Diaz crede că unele dintre aceste fiinţe trăiesc printre noi, ei vizitând Pământul de mii de ani.

Fotografiile pe care Diaz le-a făcut obiectului portocaliu strălucitor au fost examinate de către mai mulți ufologi, pentru a le verifica autenticitatea. Unul dintre ei, profesorul Victor Quesada de la Institutul Politehnic al Universității din Mexic, a analizat fotografiile și a spus despre ele: „Am fost șocați să descoperim că spectrul de lumină de la obiect nu seamănă cu nimic din ceea ce am văzut până acum. Lumina era extraordinar de intensă. Nu sunt dovezi de suprapunere sau că ar fi vorba de o farsă. Estimăm că obiectul a avut aproximativ 30 – 50 de metri în diametru”. Una din fotografiile lui Diaz o puteţi vedea mai jos:

Un cercetător ozenistic și profesor de psihiatrie la Harvard Medical School, John Mack, a spus despre cazul Diaz: „Experiența lui Diaz de a se conecta cu aceste creaturi vii este atât de intensă, încât pare să devină literalmente lucrul pe care îl descrie. Cazul Carlos Diaz este cel mai important caz de contact documentat extraterestru-om din timpurile moderne”.


Lasă un comentariu