În India, mai multe OZN-uri au atacat cu laser oamenii, omorând 7 localnici! E adevărat sau e doar încă o poveste fabricată!?

  •  
  •  
  •  
  •  

atacul OZNurilorAm văzut o mulţime de filme în care extratereştrii sosesc în OZN-uri și atacă ființele umane cu raze laser. Dar cum am reactiona dacă un astfel de incident s-ar întâmpla în viața reală? Vă vine să credeți sau nu, dar un asemenea incident ar fi avut loc acum 13 ani în India, într-un oraș mic.

Într-un articol publicat în ziarul „Victoria Advocate” de pe 13 august 2002, se poate citi următorul titlu: „OZN-urile atacă şi cauzează tulburări în India”. Deasupra acestui articol, puteți vedea o imagine a unui băiat care are mai multe leziuni la față. Oare chiar s-a întâmplat un astfel de eveniment incredibil sau el a fost fabricat de către un ziar pentru a obține mai multă publicitate? Problema e faptul că această știre a fost publicată de sute de ziare din întreaga lume şi a fost chiar difuzată pe postul local de radio.

Dar care e povestea? La sfârșitul lunii iulie 2002, localnicii au început să vadă obiecte zburătoare ciudate care roiau pe cer. Două tipuri de OZN-uri au fost observate: unul avea forma unui disc luminos care se deplasa rapid, iar celălalt avea forma unei insecte, era mult mai mare și se deplasa extrem de lent. Experții în ufologie spun că OZN-ul mare era probabil o navă-mamă, în timp ce OZN-urile mai mici sub formă de disc ieşeau şi intrau din/în această navă-mamă.

După câteva zile de inactivitate, lucrurile au escaladat, iar OZN-urile au început să atace oamenii. 7 persoane au murit, iar mulţi dintre ei au suferit arsuri, așa că OZN-urile şi-au câștigat porecla de Muhnochwa, adică „arzătoare de feţe”. Medicii au confirmat faptul că aceste leziuni au fost arsuri electrice provocate de electricitatea care trece prin corp. De exemplu, Ramji Pal, un bărbat de vârstă mijlocie, a fost atacat cu un fel de rază de laser, stomacul său fiind pur şi simplu despicat. A murit 2 zile mai târziu. Un atac similar asupra unei femei de 53 ani i-a produs acesteia nişte arsuri inimaginabile pe mâini. Un fapt alarmant a fost acela că, într-o perioadă de o săptămână, mai mult de 20 de persoane au dispărut pe o rază de 15 km. Localnicii au devenit atât de neliniştiţi, încât mai mult de 10.000 de oameni s-au adunat în fața secției de poliție cerând măsuri împotriva acestor atacuri.

OZN India 1

OZN India 2

Aceste relatări constituie dovezi că mai multe OZN-uri extraterestre au atacat oamenii? Până acum, avem mărturiile localnicilor, dar şi persoanele rănite sau moarte în urma acestor atacuri. Dar autoritățile au refuzat să accepte existenţa unui atac extraterestru organizat. Probabil că acesta este încă un caz muşamalizat de autorităţi… Sau totul n-a fost decât punerea în scenă a unei mari farse?


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu