„Hollow Moon” (sau Luna goală şi locuibilă în interior): o misterioasă intrare gigantică apare pe partea întunecată a Lunii, în mai multe poze NASA!


Luna goalaO mare anomalie a fost detectată pe suprafața Lunii, şi ea se aseamănă foart bine cu intrarea într-un imens spaţiu gol aflat în interiorul Lunii.

La 21 decembrie 1968, misiunea NASA Apollo 8 şi-a luat zborul spre satelitul natural al Pământului – Luna. Evenimentul a marcat un moment istoric pentru omenire, şi un număr total de 2908 de imagini au fost realizate cu ajutorul unui aparat foto de 70 mm instalat pe „Lunar Orbiter”.

După ce a orbitat Luna de zece ori pe parcursul a 20 de ore, satelitul american a ajuns şi pe „partea întunecată” a Lunii, pe care noi n-o putem s-o observăm de pe Terra. În unele fotografii de acolo apare o structură triunghiulară masivă, care pare a fi un fel de intrare secretă; aceasta a aprins dezbaterile în comunitatea celor pasionaţi de paranormal şi ozenistică.

Ciudăţenia (anomalia) de pe suprafaţa Lunii nu se încadrează în nicio explicație rațională, ea acoperind în plus o zonă semnificativă din suprafaţa Lunii. Deci, ce poate fi această anomalie misterioasă? Ar putea fi doar o eroare a aparatului de fotografiat? Unii analiști OZN consideră că acela ar fi un obiect tridimensional sub forma unei nave extraterestre.

Dar poate că anomalia ar putea dezvălui o intrare reală care duce în interiorul Lunii, dovedind faptul că „satelitul nostru natural”, care e posibil să nu fie atât de natural (citiţi un articol pe care l-am scris în august 2015: Luna este un corp artificial imens, ce a fost adus lângă noi pentru a fi observaţi de “gardieni”! Noi, oamenii, suntem prizonieri în această imensă închisoare denumită “Pământ”!). Şi, dacă avem conceptul şi teoria existenţei unui „Hollow Earth” („Pământ gol şi locuibil în interior”), poate că avem şi teoria lui „Hollow Moon” („Lună goală şi locuibilă în interior”).

Luna goala 1

Luna goala 2

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock